Alföldi blog

Korbely György blogja

2007. okt 12.

Copy Con

írta: korbelygyorgy
Copy Con

Egy kis tehetségkutatás hétvégére: Copy Con (ő az a csávó, aki a Ladánybenével is csinált egy közös számot, mondd ki a szót címmel, de az istenért sem találom. Legyen akkor ez: Szolnok City)

Tovább Szólj hozzá

ragga szolnok lb27 copy con

2007. okt 09.

Akinek halálhírét keltik...

írta: korbelygyorgy
Akinek halálhírét keltik...

Még aktív napilapos koromban, orosházi tudósítóként jött egy kósza hír: meghalt egy idős önkormányzati képviselő, a kisgazda mozgalom helyi alakja. Fogtam a telefont, megpróbáltam csekkolni a hírt, de a megkérdezettek nem hallottak róla (vasárnap délelőtt volt), végül a harmadik forrás közölte, hogy valóban beteg S. bácsi, de nem halt meg (nevet szándékosan nem írok, mert azóta tényleg meghalt, igaz, hosszú évekkel később). Szerencsére nem maradtam szégyenben, mert nem lihegtem túl a dolgot, szerintem a leginkább érintett fülébe sem jutott a kósza pletyka, de a legjobb hír mégis az volt, hogy beigazolódott a mondás: sokáig él, akinek halálhírét keltik.

...
Tovább Szólj hozzá

horngyula nepszabadsag

2007. okt 08.

Hívószavak

írta: korbelygyorgy
Hívószavak

Régebben - amikor még nem volt a mostanihoz hasonló súlya és divatja a keresőmarketingnek - gyakorta megnézegettem, milyen keresőkifejezésekkel érkeztek tévedtek ide júzurek. A Földiek friss posztján fellelkesülve csináltam én is egy októberi leltárt: nos ezeket írták be a kóbor netesek, mielőtt erre a blogra jöttek. Mondjuk azért nem egészen, mert volt olyan is, aki kifejezetten ezt a címet írta be, és az sem rossz, hogy 11-en a Beol valamelyik elérését írták be a Google vagy valamelyik más kereső adott mezőjébe. Az viszont kétségtelen, hogy október első nyolc napján a Belga mellett Kuki volt a sztár :)

...
Tovább Szólj hozzá

keresoszavak

süti beállítások módosítása