Kolbászolás
Hiába, nincs mese, ez egy gasztromegye, és gyakorlatilag most van a csúcspont: kezdődik a Kolbászfesztivál . A rendezvényen különösebb Beol-promóció nem lesz, viszont csapatunk indul a vasárnapi médiakupán, akárcsak tavaly . Persze egyikük sem kolbásznagymester, mi több, a két tényleges beolos csapattag - Szabó Gyuri kollégám és én - abszolút analfabéta, külsőseink révén azonban végre tudjuk hajtani a feladatot, azaz tíz kiló húsból néhány méter kolbászt előállítani. Bár tavaly utolsók lettünk, az idén azonban készülünk, például lesz asztaldekor is és persze anticsabai kolbászunkkal megpróbáljuk meghódítani a zsűrit. A kolbász egyébként azért anticsabai, mert két tag gyulai, két tag orosházi, csabai nem is lesz a ...
Tovább
Szólj hozzá