2008. jún 15.

Koccints a Tűzrókával kedden este!

írta: korbelygyorgy
Koccints a Tűzrókával kedden este!


Csatlakozva a világméretű ünnepléshez Orosházán is baráti sörözéssel köszöntik a Firefox böngésző használói a 3-as verzió megjelenését. A hivatalos dátum június 17-e, kedd, amikor a Mozilla.Org Alapítvány rekordkísérletre készül az egy napon a legtöbb letöltött szoftver kategóriájában.

Ezen túl helyi bulikon köszöntik a böngésző rajongói a minden tekintetben nagy előrelépést jelentő 3-as verzió megjelenését- Orosházán a Koccintó sörözőben koccintanak az új verzióra kedden este nyolc órakor, spontán, alulról jövő szervezésben. A kedvelt vendéglátóhelyen wifi-csatlakozás is van, úgyhogy aki tud, laptopot is hozhat és még közösségibb lesz az élmény, ha a helyszínen vesznek részt az orosháziak a világrekord végrehajtásában.

A Firefox böngészőt a szakemberek az Internet Explorer méltó alternatívájának tartják, mára világszerte komoly piaci részesedést szerzett a browser. Magyarországon a felmérések szerint minden harmadik netező ezt használja. Előnyei közt tartják számon, hogy biztonságosabb vetélytársánál, a több ablakos böngészés lehetőségét (melyet mára a többi böngésző is alkalmaz), valamint a testraszabhatóságot, azaz különböző kiegészítők révén mindenki csak azokat az alkalmazásokat telepíti fel, amire szüksége van. Hibájául rótták fel, hogy biztonsági szempontokból még vannak hiányosságot, illetve azt, hogy meglehetősen sok memóriát használ fel - a fejlesztők ígérete szerint a most debütáló Firefox 3 éppen ezeket a hiányosságokat küszöböli ki elsősorban.

Download Day
Szólj hozzá

firefox guinness koccinto spontán buli