Alföldi blog

Korbely György blogja

2008. júl 12.

Csernobilháza

írta: korbelygyorgy
Csernobilháza

Ez sem semmi: amíg én itten Tokajban környezetvédelmi dolgokkal foglalkozom, az ellenség hátulról támad: Radioaktív anyagot szállító kamion hibásodott meg Orosházánál
Tovább Szólj hozzá

nukleáris csernobil oroshaza hegyalja fesztival

2008. júl 10.

Kis színes...

írta: korbelygyorgy
Kis színes...

A Caféból jelentkezik a Hegyalja-blogger, lecsapva gyorsan az egyik szabad munkaállomásra. A szinpadon (bocsesz, nincs meg a hosszú i ezen az angol billentyűzeten, az ASCI-kódok pedig már nem mennek...) Barabás Lőrinc és az ő Eklektric Bandja. Mondanom sem kell, a hatás frenetikus, bár nincsenek túl sokan, rendkívül (megvaaaan, a hosszú í: alt 161) felforrósodott a hangulat, nem téved, aki szerint Barabásék előtt nagy jövő áll.

A Pepsin a Belga játszik, néhány számot ott is elcsíptünk, többek közt a híres Boros című immár klasszikust, persze, hogy beindult a jónép, amikor ezt hallotta:

Tokaj a tőkekirály
a magyar bor hírét mindenhova vidd oda
Tokaj a tőkekirály
ha külföldi vagy gyere igyál, ne légy má' toha!

Meg ...

Tovább Szólj hozzá

belga boros hegyalja fesztival irigymirigy barabas lorinc

2008. júl 08.

Hegyalja 9.0

írta: korbelygyorgy
Hegyalja 9.0

A helyszínről jelentkezem, stop, az idő jó, hangulat szerdai, azaz már megint többen vannak kedden, mint korábban. Tegnap a jó hagyományok szerint Füzesgyarmaton F. Józsinál, volt osztálytársamnál és kedves családjánál töltöttem az éjszakát, előtte 36 kilométeres kerékpártúra, nagyrészt a Berettyó-gáton, aztán vacsora és sörözgetés, délelőtt pedig autózás. Az idei év egyfajta megújult kommunikációról is szól, több csatornán nyomjuk ki az infókat, blog , honlap , hírlevél és a klasszikus sajtóközlemények. Nem sok időm marad az önfeledt műélvezetre, csupán "munkaköri leírásból" nézek meg egy-két kiemelkedőbbnek tűnő produkciót. Majd mesélek.


Tovább Szólj hozzá

hegyalja fesztival

2008. júl 07.

2003. július 7-e: az első tétova poszt...

írta: korbelygyorgy
2003. július 7-e: az első tétova poszt...

Legyenek most ezek a meghatottság pillanatai: pontosan öt évvel ezelőtt, éppen ilyen Hegyalja-készülődés idején született meg az első poszt a Kisvárosi webnaplón. Ejjj, mit is írhatnék: alapvetően csak egy játéknak indult, de nagyon sokat köszönhetek neki (neked, kedves naplóm, bár időközben kiderült, hogy a blog nem is napló, hanem még mindig nem tudjuk pontosan, micsoda, szóval blog), kezdve a két Goldenblogos helyezéssel, és nem titok, hogy blogos munkásságom is közrejátszott abban, hogy megkerestek jelenlegi munkehelyemről, volna-e kedvem integrált médiát építeni egy multinacionális megyei napilapnál.

 Sokak szerint a helyi közélet alakulásában is volt része ennek a blognak, de ezt udvariasan elhárítom, mert egyrészt nem igaz, ...

Tovább Szólj hozzá

freeblog kisvárosi webnapló

süti beállítások módosítása