Alföldi blog

Korbely György blogja

2008. aug 10.

Regisztráltam a kormányszóvivő.hu-n

írta: korbelygyorgy
Regisztráltam a kormányszóvivő.hu-n

Az aktiváció sikeresen megtörtént! Várja meg jóváhagyó e-mailünket!
Köszönjük regisztrációját!
Néhány napon belül ellenőrizzük a megadott adatok helyességét és e-mailben értesítjük a regisztráció elfogadásáról, illetve nem valós adatok esetén a regisztrációs kérelem elutasításáról.

Tizenegy év internetezés után túlestem életem leggázosabb regisztrációján, pontosabban még benne vagyok, mert hogy ez a csodálatos, 200 millós site azt mondja nekem, hogy néhány napon belül ellenőrzik hogy az vagyok-e, aki. Jó nyomozást!

 

Tovább Szólj hozzá

kormanyszovivohu

2008. aug 09.

Bebukott a Kotta

írta: korbelygyorgy
Bebukott a Kotta

A Kotta fesztivál honlapján ez a szűkszavú, a web 0.001-es korszakát idéző közlemény szerepel:

Az 1992-2007 között egyesületünk által dédelgetett fesztivált 2008-ban gonosz erõk meggyilkolták..
Emlékét megõrizzük. Temetésérõl helyettünk intézkedtek.
A fesztivált 2007-ig szervezõk teljes mértékben elhatárolódnak az ez évben történtektõl és a magát 'szervezõ'-nek kiadó személytõl, kivel semmilyen kapcsolatunk nincs, ezért bõvebb információkkal sem tudunk szolgálni.
Az ilyen-olyan - interneten lévõ - régebbi kontaktjainkat kérnénk helyén kezelni, mivel eltávolításuk nem mindenhol sikerült.
Köszönjük a megértést.


Bővebb infó itt.


Minden bebukott kulturális próbálkozásért nagy kár, itt azonban ...

Tovább Szólj hozzá

bukta bizottság hajdúböszörmény kamikaze kotta fesztivál

2008. aug 08.

VJ

írta: korbelygyorgy
VJ

Most nem egy video jockey-ról lesz szó, hanem Vandlik Jánosról, akit tegnap este búcsúztattunk el a cégtől, azaz a cégcsoporttól. Az ő nevéhez fűződik a Beol.hu elindítása, majd a regionális építkezést (azaz a többi portál elindulását) irányította, végül országos vezetőként a kilenc axelspringeres helyi lap ügyeiért volt felelős. Gyakorlatilag az ő révén kerültem a céghez, annak ellenére, hogy elég nagy volt az ellennyomás - még jó, hogy akkor nem árulta el, csak amikor már a rendszerben voltam, amilyen túlérzékeny vagyok ilyen dolgokra, hagytam volna a francba az egészet és nemet mondok az ajánlatra.

Szerencsére nem így történt, és az elmúlt két és fél évben - távmunkában ugyan - nagyon jól együtt tudtunk dolgozni. ...

Tovább Szólj hozzá

beol axel springer vandlik jános

süti beállítások módosítása