2009. júl 29.

Játsszon harminc napos ingyenes online gépírástanfolyamért!

írta: korbelygyorgy
Játsszon harminc napos ingyenes online gépírástanfolyamért!

Most jön, ami még nem volt: nyereményjáték a Kisvárosi blogon. Félre ne értsen senki: a blog nem portálosodik, nincs szó nézettségjavító akcióról, de még üzleti megfontolásról sem, csupán egy ajándékról, amit most megosztok az ide valamilyen megfontolásból betévedőkkel, azok közül is csak eggyel - olyannal, aki kettő, négy vagy hat (esetleg öt) ujjal gépel, de szeretne vakon tíz ujjal zsonglőrködni a klaviatúrán.

Korábbi posztomnak ugyanis elég nagy sikere volt,  úgy látszik, akaratlanul is sikerült olyan témát szóba hozni, ami überel sok más témát: ki hogy gépel?

Aztán még aznap este jött egy levél a kiindulópontul szolgáló cég marketing vezetőjétől, aki megköszönte a posztot és felajánlott egy 30 napon ingyenes online gépírástanfolyamat, amit belátásom szerint sorsolhatok ki.

Hát ez sült ki belőle, három olyan általános kérdés, ami valamilyen módon kapcsolódik a blog témáihoz: kultúra (zene, irodalom) és közélet. Nem nehéz kérdések, sőt (online médiás tapasztalatok alapján: inkább könnyűek).

Szóval aki helyesen válaszol, sorsoláson vesz részt és megtanulhat tíz ujjal gépelni, amivel ha titkárnővé nem is, de hatékonyabbá válik a számítógépes munka és szórakozás és még sok minden terén. A játék most indul és hétfő reggel nyolcig tart, egy személy csak egy e-mail címmel játszhat egy alkalommal.

Szólj hozzá

játék gépírás