2009. okt 01.

Főnénik szabályoznák a netet

írta: korbelygyorgy
Főnénik szabályoznák a netet

Most először jutok oda, hogy belenézzek a rapid módon eltávolított Nap-Kelte helyén a Ma reggel című műsorba, ahol most éppen három főnéni az internetet szabályozná a gyerekek védelmében.

Kettő közülük nagyon is ismerős több mint tíz éve: Körmendy-Ékes Judit volt ORTT-elnökként már tett ilyesmire kísérletet (gyorsan meg is alakult a tartalomszolgáltatók önszabályozó szervezete), Szalai Annamária pedig az ORTT vérmes fideszes megmondó asszonya. Nagy Krisztina hirtelen nincs meg, de ő is szabályozásról beszél.

Vicces dolgok ezek: először csak a gyerekek védelmében, aztán a kultúra védelmében, aztán más mondvacsinált okok védelmében szabályoznak, szabályoznának, de végülis nem jutnak semmire, mert azért az még az irániaknak meg a kínaiknak sem sikerült, sőt már Fidel országába is szép lassan beszivárog a net, vele együtt a szabadság szele.

Nehogymá itt valami főnénik ezt akarják tőlünk elvenni - ha a szülő nem tudja leszabályozni a gyereke által nézett tartalmakat, honnan veszi az állam, hogy képes erre?
Szólj hozzá

ortt nagy krisztina judit szalai annamária internetszabályozás körmendy ékes