2009. okt 22.

Kolbászhétvége

írta: korbelygyorgy
Kolbászhétvége

Nem vagyok egy gasztrosznob (mondjuk enni szeretek és ez látszik is), viszont a kolbászfesztivál több mint gasztrokulturális esemény, mára már valódi népünnepély.

Marketing és csapatépítési okokból a mai médiakupán a Beol.hu is nevezett csapatot, amelynek mondjuk pont én nem vagyok a tagja ügyeleti elfoglaltságaim miatt, viszont délután azért kimegyek a mobil felszereléssel együtt és ott próbálom meg a legfontosabb teendőket elvégezni (várhatóan nem is lesz túl sok minden). És persze lesz egy kis extra is: van egy halódó gasztroblogunk, amit most egy kicsit megpörgetünk, a főoldalról nyitottam rá egy csatornát és oda kerülnek majd fel a friss kolbászfeszkós posztok, amikhez egyébként várjuk a felhasználói élményeket, képeket, videókat is.

Persze lesz twitterezés is, mégpedig aki e témakörben akar csiripelni akár a helyszínről, akár máshonnan, az kérjük szépen, használja a #kolbaszfesztival hashtaget.

Ja, és persze a csapat, mely két beolosból áll, a többiek vendéggyúrók: Kenyeres Zoltán és Szabó györgy (Beol-szerkesztők), Kovács Lajos és Varga Gábor (BMH-tördelők), Molnár Pál Márton (BMH-újságíró) és talán a mi csapatunkba szervezték be Holger Martenst, az Axel Springer egyik Budapesten dolgozó erős emberét, aki egyébként rajta van a befolyásos médiaszemélyiségek Top 50-es listáján is, úgyhogy ebbe a beolos csabaiba ma sok minden bekerülhet.

Szólj hozzá

kolbászfesztivál beol axel springer