Alföldi blog

Korbely György blogja

2009. jan 18.

Bele a social networkbe

írta: korbelygyorgy
Bele a social networkbe

Vége a látszólagos tétlenségnek, hétfőtől ismét munkába járó munkavállaló vagyok, lejárt a szabim. Ami persze nem azt jelenti, hogy ez a közel egy hónap (beleszámítva ünnepeket, miegymást) dologtalanul telt, ezért pontos a meghatározás, ugyanis napi jónéhány órát munkával töltöttem a gép előtt. Sőt, néhány buta násznép az utolsó napokat be is aranyozta, merthogy szerdán két szavazásunk (az egyik egy ifjú páros) bedugult, talán reggel el tudjuk ismét indítani.

A dolog nem ér sok szót: valami kretének úgy regisztráltak be a játékhoz, hogy ehhez igénybe vettek egy tömeges e-mail címeket kiosztani képes szolgáltatást, ehhez írtak valami programocskát, ami nem csak a szavazatok arányát változtatta meg, hanem jól ...

Tovább Szólj hozzá

iwiw pollner facebook beol ningcom

2009. jan 16.

Katonadolog 2.

írta: korbelygyorgy
Katonadolog 2.

Kellett nekem emlegetni a katonaidőket, tegnap este újraélhettem a felmosás semmivel össze nem téveszthető fílingjét. Történt ugyanis, hogy este tíz előtt néhány perccel - éppen fokozódott a feszültség a Miami helyszínelők legfrissebb epizódjában - konyhai fali vízmelegítőnkből literszámra ömleni kezdett a víz, s a gyors felocsúdás egy perce alatt is több tíz liter borította a konyhát.

Mintegy fél órán keresztül felmosás, ázott holmik mentése, majd egy erős itóka. És éjfél után az ismétlésnél megtudtam, mire jutott Horatio Caine Miamiban.

Tovább Szólj hozzá

helyszínelők miami határőrség felmosás

2009. jan 12.

Katonadolog

írta: korbelygyorgy
Katonadolog

Érdekes hírre bukkantam este.

Kulturális- és sportközpont, illetve irodaház épülhet 2011-ig az egykori hűvösvölgyi laktanya területén. A több mint 12 hektáros területet egy magyar tulajdonú befektetőcsoport vette meg 7 milliárd forintért - írja a Hírtv.hu


Elkezdtem posztolni, aztán rájöttem, hogy tévedtem egy nagyot: az én laktanyám valamivel odébb volt, Adyligeten. De ha már elkezdtem, hadd szóljon:

Néhány hét híján huszonöt éve léptem át a laktanya kapuját, hogy a kiskunhalasi határőr kerület újoncaként géptávírász szakismereteket szerezzek, no meg elviseljem egy csomó frusztrált tahó egóját.

...

Tovább Szólj hozzá

fesztivál citrom csanaki adyliget

süti beállítások módosítása