Alföldi blog

Korbely György blogja

2009. dec 12.

Mesterházy

írta: korbelygyorgy
Mesterházy

Most először választ az MSZP olyan miniszterelnök-jelöltet , aki nem volt tagja az elődpártnak, illetve ilyen-olyan szervezeteinek. Mesterházy Attila koránál fogva nem lehetett még KISZ-tag sem, mégsem érzi senki úgy, hogy ő a főnyeremény.

 

Ennek számos oka van: egyrészt az MSZP jelenleg még Supermannel is esélytelen, tehát nincs igazi főnyeremény. Másrészt pedig Mesterházy kiválasztása arra hívja fel a figyelmet, hogy erre futja csak. Mert akárhogy is nézzük, Mesterházy Attila kedves, ügyes, sármos és szimpatikus fiatalember (már akinek, nekem nincs vele nagyobb bajom), ám rendkívül középszerű. Ilyen fazonok tömegesen szaladgálnak az utcákon, a cégeknél és az önkormányzatokban és persze a pártok második vonalaiban, akik ...

Tovább Szólj hozzá

mszp hegyalja mesterházy

2009. dec 10.

Hartay blogol

írta: korbelygyorgy
Hartay blogol

Megígértük, hogy várunk még egy kicsit, de nem bírom ki, úgyis most ezt az új Freeblog admint tesztelgetem, ide leírom, holnap pedig csinálunk neki a Beol-networkön egy nagyobb felhajtást: szóval Hartay Csaba költő, a Beol.hu karcos beolvashow-írója blogger lett, mégpedig csatlakozott a beolos blogcsaládhoz, ahol ugye van a zászlóshajó, a Beolog, no meg Szabó Eszter, most pedig Hartay (van még egy-kettő, de azokkal most nem dicsekednék, de remény van rá, hogy ezekbe is életet lehelünk).

Szóval:

Hartay blogja itt (még nagyon béta, de kommenteljetek, hadd örüljön :))

Szabó Eszter művésznő blogja itt .

Haha, éppen egy friss az utóbbiról:

Jaaaaajddejo, apát jáccaja NEo FM (tök sokszor!), engem meg a Claassss! Máris jó fejek! Mondtam ...

Tovább Szólj hozzá

szabó eszter hartay beol blogok

2009. dec 09.

Megvan az első Twitter-áldozat

írta: korbelygyorgy
Megvan az első Twitter-áldozat

Elég vicces dolog történt ma a magyar telekommunikációs világban: a Vodafone kirúgta azt a munkatársát, aki a múlt pénteki mobilkommunikációs fekete napba egy kis életet vitt, részletek itt, a multik webkettőhöz való viszonyáról egy szellemes poszt pedig itt

Annak idején azt figyeltük a bimbózó blogszíntér hajnalán, hogy kiket rúgnak majd ki blogposztjaik miatt, akadt is egy-két névvel és név nélkül posztoló blogger, akitől megvált a vállalata, mert valamilyen érdekeket sértve publikált információt a cégről vagy éppen a kollégákról. Volt, akit igazságtalanul, volt, aki szerintem is túllépett egy határon, mert a blogok is csak olyan kocsmaasztalok, melyek mellett az ember meggondolja, mit beszél.

Például én is a szabadság ...

Tovább Szólj hozzá

vodafone twitter t mobile t offline

süti beállítások módosítása