2010. már 11.

Profi halkan rámol

írta: korbelygyorgy
Profi halkan rámol

Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megyei turnéja során Bajnai Gordon valószínűleg nem sokat koncentrált arra, ami a dolga lett volna, hiszen két - nem is akármilyen - országos ügyben nyilvánult meg ma: egyrészt egyeztetve a főügyészséggel nyilvánosságra hozta a sukorói beruházás ügyében tett tanúvallomását.

A másik a híres-hírhedt sávolyi projekt: ugyancsak Békésben, valahol Nagyszénás és Mezőberény között érhette a hír a miniszterelnököt és sleppjét kíséretét, hogy Suchman Tamás lemondott koordinátori tisztségéről, ezzel nagy valószínűséggel megadta a kegyelemdöfést a régóta vitatott és mitagatás, több mint gyanús beruházásnak.

Bajnai programja egyébként hozta a várhatót: optimista kijelentések, kampányoló jelöltek lihegése a nyakban, főleg a kamerák előtt, semmi nagy durranás (na jó, volt egy kis libatolvajozás, de elég erőtlen volt a viharsarki kuruc népség, hol vannak már Fletó tojásai?).

Egyébként maga Bajnai Gordon is az a típus, akit senki nem utál igazán, de senki nem is szeret, mármint politikai értelemben, hiszen nincsenek nagy elszólásai, de maradandó kijelentései sem. A kiváló stand up comedy-sta, Bödőcs Tibor fogalmazta meg találóan, persze lehet, hogy nem a legigazságosabban: profi halkan rámol...

Frissítés, márc 12. 18.53 - Ma több érintettel találkoztam és az jött le, hogy rosszul esett nekik a slepp kifejezés, nos, nem volt szándékom senkit megbántani, s mivel ezt kulturáltan közölték, ezért a poszt módosítva...

Szólj hozzá

bajnai gordon békés megye