2010. júl 17.

Hegyalja-beszámoló, 2.

írta: korbelygyorgy
Hegyalja-beszámoló, 2.

Bár vannak, akik teljeskörű beszámolót várnának a fesztiválról, nos ez fizikai képtelenság, még a twitterre küldött napi 5-6 bejegyzés sem fedi azt, amit látok és hallok.

Sajnos negatív hírből ezúttal sincs hiány, ugyanis megvolt az évi kötelező tragédia, bár kommunikációs szempontból ez most nem az én gondom volt, mint annak idején a sátorrobbanás/lobbanás.

Zeneileg viszont többet láttam/látok, mint tavaly, egyebek közt elbúcsúztattuk a Kispált, nagy valószínűséggel életem utoljára láttam őket így együtt, bár rossznyelvek szerint lesznek majd nagy visszatérések, én pedig azt gondololom, talán ebben is elütnek Lovasiék a nagy romlott poppiactól, hogy mégsem lesz így.

Aztán persze egy jó kis Motörhead, aztán Balaton (erről felemás érzéseim voltak, de talán majd máskor, most egy megbeszélésre rohanok), nagyon pici Paso, Besh O Drom volt tegnap, előző napokon pedig nagyon tetszett a Zuboly, a Csík Zenekar, a kötelező Tankcsapda, a Groove Armada, a Colorstar - volt amiből többet, volt, amiből kevesebbet láttam, de hát ilyen ez a fesztiválos sokszínűség.

Most még hátravan egy sűrű délután, aztán egy kulturált éjszaka, holnap pedig irány haza, aztán az újabb hétköznapok, amikor a céges emileket is meg kell nyitnom...

 

Szólj hozzá

hegyalja