Alföldi blog

Korbely György blogja

2010. jún 20.

Magenta bosszúság

írta: korbelygyorgy
Magenta bosszúság

Kezdjük belakni a házunkat és persze a kis falut, gyakorlatilag minden rendben működik, leszámítva a magentás szolgáltató gsm-rendszerét, amiért én rendkívül mérges vagyok, mert elfogadhatatlannak tartom, hogy 2010-ben egy főútvonal mellett (47), a megyeszékhelytől (Békéscsaba) 10 kilométerre ne lehessen azt megcsinálni (telefonálni mobilon), amit már 15 éve is meg lehetett tenni.

Ha szerencsém van, az udvaron vagy az utcán csípem meg a hívást, s ha még nagyobb szerencsém, le is tudom beszélni. Ám többnyire olyan szaggatott a vétel, hogy vissza kell hívni a hívó felet. Ilyenkor vagy a hálózat foglalt, vagy csak segélyhívást engedélyez a rendszer, így visszahívom az illetőt saját telenoros mobilomról - amelynek hogy, hogy nem, teljes ...

Tovább Szólj hozzá

t mobile telekgerendás

2010. jún 14.

Bréking: Domokost jelölik az ÁSZ elnökének

írta: korbelygyorgy
Bréking: Domokost jelölik az ÁSZ elnökének

Alaposan felbolydult itt a közélet, ismét lesz Békés megyei nagy emberünk. A friss hírek szerint a Fidesz - egyébként hódmezővásárhelyi illetőségű - frakcióvezetője bejelentette, hogy a Békés megyei közgyűlés jelenlegi elnökét, Domokos Lászlót jelölik az Állami Számvevőszék élére.

Nem is ez igazán az érdekes, legalábbis itt a végeken, tételezzük fel, hogy szakmai döntésről van szó, hanem a dolog várható utóélete: az ÁSZ-elnökség összeférhetetlen mind a megyei elnökséggel, mind az országgyűlési képviselőséggel, így új arcok bukkannak fel.

A hírek szerint Erdős Norbert, a békési körzet hiperaktív képviselője lesz a megyei közgyűlés elnöke, míg Szarvason országgyűlési választásokat tartanak - várhatóan a ...

Tovább Szólj hozzá

szarvas állami számvevőszék domokos lászló erdős norbert

süti beállítások módosítása