Alföldi blog

Korbely György blogja

2010. júl 24.

Hegyalja summázva

írta: korbelygyorgy
Hegyalja summázva

Adós vagyok még egy Hegyalja-záró poszttal, amit szándékosan nem kapkodtam el, jusson idő megemészteni a történteket, illetve alaposan utánaolvasni/nézni a visszhangnak.

Nos, a mérleg pozitív. Nem csak a számok miatt (közel nyolcvanezer néző, rengeteg eladott ásványvíz és sör), hanem azért, mert a régi stigmák kezdenek leperegni. Ez a stigma pedig maga a metálfíling. Természetesen a Hegyalja fesztiválnak eszében sincs megtagadni, hogy elsősorban a rockzene kedvelői gyülekeznek Tokaj és Rakamaz határán, illetve a három éve megszűnt mezőtúri Wan2 örökségét is tovább kell vinni. Ennek ellenére talán most először jött át a médián és a véleményvezérek posztjaiból, hogy igenis sokszínűség jellemzi a fesztivált, hiszen az idén ...

Tovább Szólj hozzá

zöld színpad hegyalja fesztival

2010. júl 21.

Stadler

írta: korbelygyorgy
Stadler

Stadler József ellen ismét eljárás folyik adócsalás miatt - röppent fel ma a hír , nekem pedig eszembe jutott, hogy de ki akartam posztolni, hogy néhány hete átutazóban megálltunk Solton a juhászból lett nagyvállalkozó és sportkörtulajdonos, majd celebrab, illetve most ismét vállalkozó Józsi bácsi nagyáruházában.

Persze nem nagyon vettünk semmit, mert túl gagyinak találtuk az árukat, amelyek nagy része ráadásul nem is volt beárazva, a kisasszonyok azt mondták, hogy a pultnál mondanak rá valamit, adott esetben alkudni is lehet. Maga a mester nem volt ott éppen, de vannak, akik arról meséltek, hogy sok esetben ő maga áll a pénztárnál és adja a jobbnál jobb ajánlatokat. Tehát fel sem merült bennem, hogy az üzletmenet mindenben a ...

Tovább Szólj hozzá

stadler

2010. júl 19.

Kamut, Index tér

írta: korbelygyorgy
Kamut, Index tér

 

Máris jegyzetírással indítok hétfőn, fesztivál után, az alapja az, hogy egy Békés megyei falu is benevezett az Index utca-projektbe, és amint ez látszik, lapunk támogatja a törekvést azzal is, hogy szavazásra buzdítunk.

Google City,
Index utca


Olykor az őrült ötleteket is komolyan kell venni, mi több, sok esetben az őrült ötletekkel lendíthető előre a  világ. Egy abszolút jelentéktelen amerikai kisváros elöljárósága néhány hónappal ezelőtt gondolt egyet és  világhírűvé tették magukat. Ehhez nem kellett mást tenniük, mint felvenni a világszerte legismertebb és legtöbbek által használt keresőmotorját megalkotó és működtető Google cég nevét.

Persze nem örökre és nem is komolyan, csupán néhány hétre lett a ...
Tovább Szólj hozzá

kamut index utca

süti beállítások módosítása