Alföldi blog

Korbely György blogja

2011. jan 23.

Sört lehet ezzel nyitni szerintetek?

írta: korbelygyorgy
Sört lehet ezzel nyitni szerintetek?

A céggel idestova másfél évtizede üzleti kapcsolatban álló előfizetőként én is nagy tisztelettel üdvözlöm Christopher Laska urat, a Telenor új vezérigazgatóját és remélem, első intézkedése ennek a rendkívül gagyi reklámnak a visszavonása lesz.

A szpot szegény úgy gáz, ahogy van: életszerűtlen, álértelmiségi fíling, buta júzerek, ostoba jófejkedés

- Itt van egy Google, de jó

- Koktélreceptek

- És baromi gyors, baromi gyors

- Vagy a számítógépemre szeretnék Androidot, vagy akkor számítógépet nem, inkább ezt.

- Sört lehet ezzel nyitni szerintetek?

 

Szóval olyan ez a szpot, hogy nekem már nem is kell Android, pedig van...

Tovább Szólj hozzá

telenor android

2011. jan 22.

Sajtószabadság szabadidőben

írta: korbelygyorgy
Sajtószabadság szabadidőben

Magáról a médiatörvényről nem tudok sokat mondani, a vízcsapból is ez folyik, talán kicsit nagyobb arzéntartalommal, mint az normális lenne.

Természetesen minden olyan törekvés, mely a szólás- és sajtószabadságot korlátozni akarja, elítélendő és tisztességes ember szembehelyezkedik vele. Az én véleményem egyébként nagyjából megegyezik a Véleményvezér blog higgadt, sallangoktól mentes elemzésével, kár is lenne ezt megismételni más szavakkal, íme.

Ami gáz, az a törvény szelleme, s ami szerencsétlen, az időzítése. Ezt az iparágat ugyanis minden más iparágnál jobban megviseli a válság, nem beszélve a nyomtatott sajtó válságtól független haldoklásától. Ez a haláltusa azt feltételezi, hogy a pénzcsináló gép kezelői már ...

Tovább Szólj hozzá

fidesz médiatörvény

2011. jan 19.

Démonűzés - Marietta újra itthon

írta: korbelygyorgy
Démonűzés - Marietta újra itthon

Ezen a blogon gyakran, szinte rendszeresen foglalkoztam Méhes Mariettával, illetve a Trabant zenekarral, mely különös képződménye volt a magyar underground zenének, de nyugodtan mondjuk ki a kultúra napjához közelítve, hogy a magyar kultúrának is.

Ha a csapat most indulna bármelyik tehetségkutatón, garantáltan a vicces kategóriába kerülne, de hát pont ezért nem nézünk sok tehetségkutatót, helyette sok Trabantot hallgatunk.

Méhes Marietta itthon van és két koncertet adott a Balatonnal, illetve régi Trabant-tagokkal a Gödörben. Én sajnos nem voltam ott, egyrészt (munka)szervezési, másrészt egyéb okokból, melyek be is igazolódtak: mire kb. 24 órás bumlizás után hazavergődtem volna, a Youtube-on ott vannak a koncert videói, s én valóban ...

Tovább Szólj hozzá

underground trabant balatone méhes marietta

2011. jan 18.

Rock and roll boy, West Balkán...

írta: korbelygyorgy
Rock and roll boy, West Balkán...

A szokásos eljárás: ha már nem posztolok rendszeresen, legalább valami átemelés legyen napi munkásságomból: jegyzet a printből, West Balkán témakörben, némi nyolcvanas évekbeli underground nosztalgiával és gőgős geek kioktatással (maximálisan egyetértve Tsabeeka posztjával , amit nem loptam el ugyan, de hatott rám).

 

Rock and roll boy, West Balkán, egyedül van és... — a strófa befejezésétől most eltekintenék, sosem lehet tudni a mai médiavilágban, mindenesetre Pajor Tamás, a legendás Neurotic még legendásabb frontembere volt az, aki először használta ezt a kifejezést. Az azóta megtért egykori fenegyerek sosem gondolta volna, hogy az általa alkotott szóösszetétel egy januári vasárnap hajnal óta valami nagyon sötét és szomorú ...
Tovább Szólj hozzá

pajor tamás west balkán békés megyei hírlap beolog

süti beállítások módosítása