2012. nov 22.

Bajnai, az ördög

írta: korbelygyorgy
Bajnai, az ördög

gyurcsibajnai_1353567259.jpg_1200x1600

Nagyon buta kampányt indított a Fidesz és holdudvara, ezekkel az ostoba, hisztérikus - mellesleg közpénzből folyó - reklámokkal ismerik el, hogy tartanak (félnek, paráznak) Bajnai Gordontól, illetve az Együtt 2014-től.

Aki elég idős és emlékszik 1993-94-re, az emlékszik Horn Gyulára is, nagyjából tőle rettegtek így annak idején az akkori hatalom, az MDF szolgái és minden eszközzel megpróbálták lejáratni, még a szájáról is olvastak a királyi tévében, hátha valami durvát mondott.

Az eredményre jól emlékszik mindenki, Horn Gyula és pártja túlnyerte magát, amihez odatársult a megboldogult SZDSZ is és az lett a vége, ami.

Most lényegében ugyanez folyik, ha a történelem ismétli magát, akkor ezzel a hisztériával lényegében megágyaznak Bajnai Gordonnak és a magyar Olajágnak. Mellékszálnként jegyzem meg, hogy az LMP ezügyben okos volt, hiszen nem akartak úgy járni, mint annak idején az SZDSZ, így inkább az önálló utat választották, ami rögösebb ugyan, de hosszabb távon a magasabb rendű célt szolgálja.

A megosztott kép egyébként tegnap este készült a print szerkesztőségben, a készülő napilap hetes oldala. Ami azt jelenti, hogy központi hirdetésként az AS kilenc napilapjában biztosan bennne van a zseniális hirdetés, a többiről nem tudok.

Szólj hozzá

bajnai gordon lmp együtt 2014