2013. ápr 19.

Puhány tél után

írta: korbelygyorgy
Puhány tél után

Ma volt az edzés edzése, azaz a vasárnapi nyolcvan kilométeres táv előfutama, csináltam egy 38 kilométeres kiskört Csorvás-Gerendás érintésével.  Az idő remek volt és megállapítottam, hogy a puhány tél ellenére a lelki és a testi egység rendben van, a cigizés miatt levegő volt talán kevesebb a szokottnál, de egyébként az idén sem esek le a bringáról remélhetőleg hosszabb táv esetén sem. 

Az igazi edzés vasárnap lesz, amikor átkerekezek Orosházára, majd onnan a csapattal a nemzeti parkba - ezt szánom a májusi Békéscsaba-Arad-Békéscsaba tekerés főpróbájának, de remélem, azért addig össze tudok hozni még egy hasonló, azaz 120 kilométeres túrát.

A bringázás nagy haszna még, hogy nyugodtan végig tudok hallgatni lemezeket, sajnos vezetés, elalvás előtt, munka közben erre nem igazán nyílik mód, ma Nick Cave Push the Sky Away, a 30Y Szentimentálé és a Carbonfools Carbonsweet című lemezeit hallgattam szinte végig - végre leírhatom legálisan a címeket is, ugyanis legálisan hallgatok mostmár mindent akár bringázás közben is, ugyanis a Deezer azt is lehetővé teszi, hogy lementsem a kedvenc lemezeimet és offline hallgassam a mobilomon, persze csak a szolgáltató alkalmazásán keresztül.

Szólj hozzá

bringa