Alföldi blog

Korbely György blogja

2014. máj 16.

Búcsú az iWiW-től

írta: korbelygyorgy
Búcsú az iWiW-től

iwiw_adatlap_1400224872.jpg_600x330

Tudom, hogy érdekelnek az új dolgok, próbáld ki ezt - írja rejtélyesen 2003-ban egy volt kolléga - azóta a legnagyobb hírportál egyik fő-fő embere - egy link kíséretében. Tényleg érdekeltek/érdekelnek az új dolgok, így hát klikk és máris tagja lettem a WiW-közösségnek. Nem emlékszem már, hogy elsőre hány ismerőst találtam, de tény, hogy jó kis móka volt az ismerősök felkutatása, illetve jelölgetése, majd a kit ismerhetek funkció böngészgetése órák hosszat. Illetve a bejövő jelölések alapos áttanulmányozása. Tényleg ismerem? Honnan a fenéből? Lehet, hogy találkoztunk valamilyen meló kapcsán, csak nem jegyeztem meg - inkább visszajelölöm, nehogy nagyképű köcsögnek higgyen.

Egészen 1060-ig fejlődött az ...

Tovább Szólj hozzá

iwiw

2014. máj 13.

Cseh Tamás nevében oszt pénzt a kormány a zenészeknek

írta: korbelygyorgy
Cseh Tamás nevében oszt pénzt a kormány a zenészeknek

Százmilliók a könnyűzenére (Quart.hu)

Cseh Tamás Program elnevezéssel új könnyűzenei programot indít a Nemzeti Kulturális Alap (NKA), amely idén 400 millió, majd a következő két évben legalább 100-100 millió forintot fordít a projektre a befolyó üres adathordozói díjakból.

Erre leszek én nagyon kíváncsi, merthogy az alapelv nagyon szép, bár szépséghibája, hogy ez már az egyszer elvett pénzből származik, amit korábban a szerzők közt oszt szét az Artisjus - azaz lényegében egyik kezével elveszi, majd újraosztja és még veri a mellét, hogy milyen jó srác.

Amiben biztos vagyok, hogy például a hétköznaPI CSAlódások biztos nem kap támogatást. Amitől tartok, mások sem nagyon, akik nem Ákos, Demjén és Pataky Attila ...

Tovább Szólj hozzá

ghymes Cseh Tamás

2014. máj 12.

Békés megyei kormányszóvivő még úgysem volt

írta: korbelygyorgy
Békés megyei kormányszóvivő még úgysem volt

Egy „tökéletes végrehajtó” lehet Giró-Szász András utóda (HVG.hu)

Illetve egyszer majdnem Demcsák Zsuzsa személyében, aki annyiban számít annak, hogy nagyszülei Orosházán élnek az időközben bulvárhős tévés gyakran megfordul ott.

Végül azért nem lett kormányszóvivő Gyurcsány mellett, mert egy nem túl PC blogbejegyzést engedett meg magának az óvodájukba járó gyermekekről és szüleikről.

Ezt a Csepreghy-t nem ismerem, de gyakran találkoztam a nevével szerkesztőként, ugyanis gyakran megfordult Békéscsabán és a megye más településein és fejlesztési ügyekben haknizott, például mesélték, hogy teljesen elbűvölte a közönséget a Csabagyöngyében, miután jelezte, hogy diákkorában sokat bulizott a jogelőd ifiházban.

...
Tovább Szólj hozzá

HVG Demcsák Zsuzsa Csepreghy Nándor

süti beállítások módosítása