Alföldi blog

Korbely György blogja

2015. sze 09.

Két hét keleten és északon - nyaralási fotók és rövid beszámoló

írta: korbelygyorgy
Két hét keleten és északon - nyaralási fotók és rövid beszámoló

Tartalmas és élményekkel teli két héten vagyunk túl, mint arról az alábbi galéria is tanúskodik (ezúttal a megújult Google Photosra vezet a hivatkozás, remélem, mindenki számára könnyen kezelhető, számomra legalábbis nagyon egyszerű volt a szerkesztés).

A fotók első fele Salzburgban készült, ahol hazafelé menet - akkor még csak ketten, mivel Hédi már augusztus eleje óta Orosházán nyaralt - megálltunk néhány órácskára, majd jönnek a magyarországi képek, végül a prágai, illetve Karlovy Vary-i nyaralás képei.

salzburg.JPG

Salzburg - a galériához kattints ide, vagy a képre

Nem állnék most neki hosszas szöveges elemzésnek, de tény, hogy még egy biciklizés közbeni kávézást sem úszhat meg az ember menekülttéma nélkül (momentán ...

Tovább Szólj hozzá

galéria nyaralás google photos

2015. sze 07.

Találkozás egy (naiv) fiatalemberrel

írta: korbelygyorgy
Találkozás egy (naiv) fiatalemberrel

... akit az sem nagyon zavart, hogy az Újságírás Szentélyében, azaz a MÚOSZ-ban elírták a nevét (Hippodrom, ugyebár), mert olyan fényes optimizmussal tekint a jövőbe. Belépett, mert tele volt lelkesedéssel, tenniakarással, hittel, elsősorban a demokráciában és annak legfontosabb pillérében, a szabad sajtóban.

A 24158-as tagkönyv tulajdonosa sokáig fizette a tagdíjat, figyelemmel kísérte a szakmai közéletet, még egyszer Horn Gyula székházbeli sajtótájékoztatójára is elment, aztán szép lassan kikopott ebből az "elit" klubból. 

Ám ez csak egy szervezeti dolog volt, később sajnos már szabad sajtó sem lett, legalábbis azon a lokális placcon, ahol ő is játszott, és nem csak a politikai-gazdasági nyomás miatt, hanem a szakma ...

Tovább Szólj hozzá

karinthy frigyes múosz

süti beállítások módosítása