2003. aug 29.

írta: korbelygyorgy

Két rekord is történt az elmúlt 24 órában a blog életében: július 28-a óta használom a StatCenter mérőrendszeret, s ennek tanúsága szerint néhány perccel ezelőtt megvolt az ezredik találat. Ez szerintem nagyon jó eredmény egy nonprofit, személyes laptól - köszönöm mindent ismert és ismeretlen olvasónak, fórumozónak.

A másik rekord részben ide kapcsolódik: tegnap, csütörtökön ötven találat érkezett a lapra, ez messze meghaladja a harmincas napi átlagot. Ezért is hálás vagyok mindenkinek, továbbra is törekedni fogok, hogy jól érezzétek itt magatokat, s ígérem: a látogatottságot nem aljas, bulvár, elvtelen eszközökkel fogom elérni. (Na jó, egy kis bulvár azért belefér :-))

Mivel ez nem kereskedelmi jellegű lap, s a híresztelésekkel ellentétben nem szolgál politikai érdekeket sem, így nincs semmiféle missziója, küldetése, csupán egy kísérletről van szó, egyszerre próbálom az egómat nyilvánosság előtt karbantartani, illetve tétova kísérletet teszek a fórum által a közösségépítésre és - remélem csak átmenetileg - lehetőséget kívánok adni a szabad véleménynyilvánításnak.

Szólj hozzá