2003. aug 30.

írta: korbelygyorgy

Színesebb lesz az Élet
A közéletet hozza olvasóközelbe, cenzúra nélkül
Orosháza

Orosháza képviselő-testülete ,,egy lendülettel”, azaz szünet beiktatása nélkül tárgyalta meg csütörtök délután azt a 19 napirendet, amelyet nyilvános ülés keretében hirdettek meg.


A bizottságok által alaposan előkészített előterjesztésekkel, határozati javaslatokkal kapcsolatban szinte senkinek nem volt észrevétele, kivéve a város 2003. évi költségvetésének I. félévi alakulásáról szóló beszámolót. Dr. Dancsó József országgyűlési képviselő azonban felvetéseire megnyugtató válaszokat kapott a pénzügyi osztályvezetőtől.

A bejelentések között Fetser János polgármester bemutatta képviselőtársainak Molnár J. Gábort. Az Orosházi Élet főszerkesztője önmagáról elmondta, hogy végzettségét tekintve gazdasági szakújságíró, dolgozott a Magyar Nemzetnél, az Országos Találmányi Hivatal lapjánál, majd a rendszerváltásig a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium sajtószóvivője volt. Évek óta Orosházán él, főszerkesztőként az eddigi csapattal kíván olvasmányos, küllemében is megújuló, színes, kétheti, 2004-től pedig hetilapot készíteni.

Fetser János lapgazdaként annyit fűzött a főszerkesztő mondandójához, hogy az eddigi gyakorlatnak megfelelően a jövőben sem foglalják el a pártok a lapot, Orosházán sok érték terem, az Élet továbbra is ezekről tudósít, a közéletet hozza olvasóközelbe, cenzúra nélkül.

Cs. I.

Forrás: Békés Megyei Hírlap. No comment 2.

Szólj hozzá