2003. sze 30.

írta: korbelygyorgy

Úgy tűnik nekem, hogy ezek a magyar pártok nagyon sz*rul állnak utánpótlás dolgában. Régóta figyelek egy-két huszonéves arcot az első-második vonalban, de egyre rosszabb a helyzet. A biztosítékot ez ez Újhelyi csapta ki nálam, aki Cs. István meghazudtoló módon gyártott összeesküvés-elméletet, ami, ha tegyük fel, igaz is, bizonyításra szorul. Mármint az, hogy az addig baloldali vagy milyen érzelmű Kondor Katalin zsarolás hatására lett ilyen, amilyen. Naná, hogy bírósági per lesz a dologból, és análkül, hogy prejudikálnék, biztosra veszem, hogy a vége elmarasztalás lesz. Vajon egyeztetett-e valakivel Újhelyi István a párt okosabb tagjai, vezetői közül? Remélem, nem, mert akkor még nagyobb a baj.

Aztán persze ne feledkezzünk el más pártok holdudvaráról sem: Répássy, Szíjártó, Gyürk kollégák sem azok a politikusok, akik mellett húsz-harminc év múlva nyugodt öregember lennék, megmondom őszintén, nem látnám biztosítottnak szerény kis nyugdíjacskámat. Tudom, Rogán Antal lemaradt a felsorolásból, de valahogy az ő indexe az utóbbi hónapokban nőtt a szememben, mintha teljesen visszavett volna magából és egész szimpatikus dolgokat csinál, ebbe egyébként beletartozik az a tévéinterjú is, amelyet a Riporter kerestetik show-részében készített Berecz Jánossal.

Kis pártok, kevesebb hülye, mondhatnánk együtt a kocsmai filozófussal, nos, a helyzet így áll, bár az SZDSZ-nél Gusztos Péterből mintha sok lenne nekem az utóbbi időben. És ott van két fiatal MDF-es, elég normálisan nyilatkoznak meg bizonyos kérdésekben, a nevüket most hadd ne keressem meg a www.mkogy-hu-n, fejből sajnos nem tudom, de talán nem is fontos.
Szólj hozzá