2003. dec 19.

írta: korbelygyorgy

Az Orosházi Élet főszerkesztője nyomozói és megfélemlítési ténykedéséről már írtam, nagyon megviselt ugyanis, hogy a feleségem után kezdett kutakodni azt követően, hogy ő itt a fórumon egyéni véleményét kódolatlanul, saját névvel írja le némely városi ügyekről. (Mellesleg az amatőrök ahelyett, hogy hétfőn kikérték volna maguknak a gyanúsítást, újabb nyomozásba fogtak, hogy ugyan ki lehetett aki mindezt kiszivárogtatta. Tőlünk persze sosem tudják meg, egy dolog aggaszt, olyanokat hurcolnak meg, akiknek tényleg semmi közük az egészhez.)

Nos, ez a ténykedés nem tudom hány drága munkaóráját vette igénybe az általam továbbra sem ismert úriembernek, "kollégának", azonban jobban tette volna, ha ezt az időszakot A magyar helyesírás szabályai című hasznos segédanyag, illetve az elsős olvasókönyv tanulmányozásával tölti. A mai - december 19-ei, karácsonyi - lapszám Témáinkból című beharangozó rovatában két bődületes, felháborító hiba olvasható: szópárbaly és valyon (még leírni is fájdalmas volt).

A mai naptól fogva ezt az akármit, amit kéthetente a postaládánkba dobnak, offline SPAM-nek, azaz kéretlen küldeménynek minősítem, és felkérem az illetékeseket, hogy a továbbiakban ide ilyet ne küldjenek.
Szólj hozzá