2004. jan 09.

írta: korbelygyorgy

Nem ezt a Kökény Mihályt kellett volna inkább kirúgni? Egyre inkább meggyőződésem, hogy ez a jóember közel áll az ámokfutáshoz. Ma este csak kétszer hökkentett meg. Egy: ismét téma ez a darabolt gyógyszer, ami persze nem működik, a gyógyszerészek hadakoznak ellene, a piac pedig láthatóan nem is igényli, de technikailag sem működik, erre cinikusan odaveti: szervezze meg a szakma . A másik ez a hálapénzes dolog: nem azt mondja, hogy meg kéne keresni a rendszer romlottságának okát, hanem azt, hogy szól az adóhivatalnak, hogy vizsgálják má' meg a paraszolvenciát elfogadó dokik bevallását. Még azt sem mondhatom, hogy banánköztársasági megoldás, mert ott legalább tudják a diktátorok, mit akarnak.

Érdekes adalék: 2002-ben vagy 2003-ban, még államtitkár korában ORosházán tartott sajtótájékoztatót Kökény Mihály, akkor én meg mertem kérdezni, hogy mire jutott a hálapénz-bizottság, merthogy volt ilyen akkoriban még. Szinte lebunkózott, hogy mit képzelek én, hálapénz volt, van, lesz. Nagyon rémélem, hogy az irodai gépben megvan a hanganyag, mert akkor szavamra felteszem a netre okulásul. Ha nincs meg, hát bizonyítékom nincs de volt ott néhány kollága, aki emlékszik erre, sőt utána, ha jól emlékszem többekkel még ki is tárgyaltuk ezt a dolgot.

Úgy teszek, mintha tele lennék idővel az élet nagy dolgainak kifejtésére, holott dehogyis, az utolsó órákat használom ki tanulásra: reggel háromból vizsgaaaaa....
Szólj hozzá