2004. máj 04.

írta: korbelygyorgy

A már korábban bőven ismertetett okok miatt nem vagyok egy Vodafone-fan, de szó, ami szó: nagyon jó marketingjük van, ezen belül is a kommunikáció előtt le a kalappal. Most éppen a legfrissebb Faludy Gyuri bácsi, aki  az Európa-csomagot népszerűsíti a következőképpen: egy vaskos könyvből felnézve arról beszél, hogy a világ tele van felesleges dolgokkal, így a zoknival, de ezek közé tartozik a mobiltelefon is. Erre megcsörren egy kis összecsukható multimédiás vacak az asztalon, mire azt mondja: ó, telefon. Ez nyilvánvalóan a feleségem lesz, aki Londonba utazott. Majd idővel felhívom.

Szóval zseniális: a zokni felesleges, mégis hordjuk talán rajta kívül mindannyian. A telefon felesleges, mégis mindannyiunknak van, még NEKI is.

Ezzel kapcsolatban egy privát, most kattant be az agyamba: nekem egy huszas mobilszám van lementve, ezen tárgyaltam Fanny-val Tokaj-ügyben, remélem, ebben a nagy Vodafone-szerelemben nem cserél számot, mert akkor biza kommunikációs zavarok támadnak. Persze a mobilszámok hordozhatók...
Szólj hozzá