2004. máj 07.

írta: korbelygyorgy

Reggel iskola, nappal Postásújság Gyulán, utána rádió + protokoll, este megint rádió idehaza - mindez Danone Activia nélkül :-).  Két kiállítás-megnyitón is voltam ma: Gyulán jubilál a postás galéria, ami egyébként az egyetlen az országban, általában helyi amatőrök mutatkoznak be itt. Este pedig az orosházi képtárban nyílt meg az aradi művészek tárlata, az egy hónappal ezelőtti esemény folytatásaként.

Viszont bosszantó, hogy semmi nézhető a tévében, igaz, egy óra múlva,  negyed tizenkettőkor az Alföldi-műsorban a volt Bizottság és az Európa Kiadó tagjai szerepelnek - nem is értem, mit keresnek ott, szerintem lesz ebből még fegyelmi valakinek, mi az, hogy nem a Megasztárok.

Ma kitaláltam a szakdolgozatom témáját. pontosabban ezt választottam a lehetséges tízből: az internetes kereskedelem nemzetközi tapasztalatairól fogok írni, ennél általánosabb téma nemigen létezik, nem beszélve róla, hogy azért valami lövésem talán van a témához, no meg főleg forrásom még inkább.

Vikidál Dalos Gyula meg már megint kavar:  a mai hírek  szerint a bérsajtó kiforgatta a szavait. Ez egetverően nagy baromság szerintem, megint beleesünk a mikomcsink-tikomcsitok problémakörbe. Egyébként nagyon jól emlékszem, hogy amikor a Dinamit feloszlatta magát, akkor is a sajtót okolták, az akkori ifjúsági sajtót, az Ifjúsági Magazint és a Magyar Ifjúságot, ezeknél dolgoztak ugyanis egyészen korrekt és jó ízléssel bíró újságírók, mint például a most az egészet robbantó Szőnyei, vagy Sebők János (érdekesség, hogy egy időben Galla is a Magyar Ifjúságnál dolgozott újságíróként :-)), akik tényleg lényeglátóan írtak ezekről a jelenségekről. Pontsan emlékszem - oh, azok a boldog nyolcvanas évek -, hogy valamilyik tévés műsorban  Papp Gyula billentyűs és Vikidál  azon kesergett, hogy a sajtó miatt dobták be a törülközőt., pedig ők nem is állami megrendelésre összállt rockzenekar voltak. Azt mondjuk lehet, hogy könnyebb volt elhitetni, mint azt, hogy nem volt besúgó.
Szólj hozzá