2004. dec 25.

írta: korbelygyorgy

Többnyire nem hagynánk ki az éjszakai betlehemest az evangélikus templomban (oda járunk jeles alkalmakkor, ott volt az esküvőnk, sőt mindkettőnk kisgyermekkori keresztelése is ott, vagy legalábbis - esetemben - egy másik városbeli testvérintézményben folyt), most azonban ez történt. Ennek abszolút prózai oka volt: fáradtság Erikánál, nekem pedig egy kis rosszullét, nem veszélyes, csak az ünnepi menü ülte meg a gyomromat egy kicsit, nagy valószínűséggel átléptem a bűvös vonalat: ebben a korban már  ügyelni kell a mennyiségekre ételben, italban és egyebekben.

Szóval az volt, ami tavaly: anyósomék és Erika szingli nagynénje fenn nálunk, illetve most Erik is nálunk töltötte a szentestét, sőt a hetet és majd hétfőn utazik  az anyjáék után Siklós-Máriagyűdre, ahová nemrég költöztek, volt feleségem mostani férje ugyanis sikerrel pályázott meg valami állást ott. Nemsokára útnak indulunk, irány az én szüleim, nagyjából a tegnapi koreográfia szerint, csak éppen ma mértékletesebb leszek...
(képaláírás: a blogger szemlesütve veszi át az ajándék ruhadarabot, beintegrálódva a fogyasztói társadalom kegyetlen körforgásába)
Szólj hozzá