2005. aug 07.

Csalán II.

írta: korbelygyorgy
Csalán II.

Felkerültek a csalánleveses képek a galériába, többségében Korai Öröm-fotók, kiéltem magam ugyanis az éjszaka: a banda általában a Caféban játszik a fesztiválokon, a nagyon okos Philip Morris pedig ott nem enged fotózni. De ezért vannak másféle képek is - nem a legjobb minőségűek, a HP 635 azért nem olyan high tech, hogy éjszaka is magabiztosan lehessen vele kattingatni.
A buli egyébként kedvemre való volt, igaz, mindössze másfél liter szőlőmárka társaságában töltöttem el azt az öt-hat órát. A zenei program is tetszett - Monchichi (Debrecen), Jefo's Dream (Szeged), Zagastic (Pécs) és persze a Korai Öröm. Nagyon sok ismerőssel, baráttal is találkoztam, főként hasonszőrűekkel - volt és jelenlegi médiás, valamint  fesztiválos kollégákkal, illetve zenész és egyéb művész arcokkal.
A fő koncertet megelőző zenei kínálatra inkább az egészséges középszer jelző igaz, nem volt rossz hallgatni őket, de senki sem esélyes közülük az elkövetkező évek nagy kultbandái legyenek (mint ahogy például az lett szerintem a két éve ugyanitt fellépő Ludditákból). A Korai Öröm természetesen szuper volt, sajnos a közönségnek nem jött le igazán, láthatóan kevesen ismerték a felcsendülő taktusokat.

Szólj hozzá