2005. aug 19.

Betyártúra

írta: korbelygyorgy
Betyártúra

Rengeteg augusztus 20-ai program, persze egyik sem túl izgalmas: Orosházán a szokásos választási év előtti nagy dzsembori a fürdőben Bódi Gusztival, Republickal, ismert és ismeretlen sztárokkal (sőt, a hivatalos városi ünnepség művészvendége nem akárki lesz, hanem Détár Enikő, a Találkozások című RTL-zsenialitás műsorvezetője, aki maga is bulvárszereplővé vált házassági válságának köszönhetően); Csorváson városalapítási buli, Tótkomlóson búcsú, Nagyszénáson és a kisebb-nagyobb településeken kisebb-nagyobb bulik. Ja, afterpartyként Orosházán az Annoban: Blueser :-)
Mindegyiket kihagyom, családi nap lesz: délelőtt az én szüleim, délután pedig apósomék kertjében összevont ünneplés mindenféle családi jeles napok kapcsán.
Talán vasárnap mégis kiveszem a részem az ünneplésből: erősen töröm a fejem, hogy a kb. 30 kilométerre lévő Kondorosra áttekerjek, ahol tudomásom szerint ezen a hétvégén adták át a felújított csárdát, amiben közismerten az összes alföldi betyár megfordult, például a híres Rózsa Sándor, mi több, szívesen töltötte az idejét. Nehogy ne igyak/igyunk az egészségükre a helyszínen egy Coca- vagy egy Pepsi Colát, vagy egy Bonaquát, esetleg egy Heineckent :-)

Szólj hozzá