2005. sze 16.

Célegyenesben

írta: korbelygyorgy
Célegyenesben

Időarányosan rendben vannak az autómentes előkészületek, plakátok, szórólapok nálunk, az ajándékokat holnap ellenőrizzük, bár úgy gondolom, a szponzorcuccok rendben vannak. Időközben a helyi polgármesteri hivatal is csatlakozott, egész pontosan ők külön kerekeznek reggel, de ezt nem tekintjük rászervezésnek, legfeljebb kiegészítő programnak. A fő, hogy a mag el lett vetve...
Néhány tagtársunkank csalódást okozott - mi tagadás, mi is másképp képzeltük -, hogy a felvonulás nem jár majd teljes útlezárással, hanem csak félpályás felvezetéssel. A rendőrség illetékese nyomatékosan megkért bennünket egy egy sorban való haladásra, bár ezt szerintem nehéz lesz betartani - gondolom, nem is lesz belőle túl nagy balhé. Sajtónk jónak mondható, minden fronton támadunk, a hétvégén, illetve a jövő héten plakát- és szórólap-kampánnyal erősítjük meg a kommunikációt, így remélem, kevés ember lesz a városban és környékén, aki nem tud majd az eseményről: a minden háztartásba eljutó helyi lapban négy hete szerepelünk folyamatosan, igaz, két alkalommal negatív összefüggésben, de mivel jól válságkezeltünk, ez átcsapott szimpátiába; a helyi rádió folyamatosan játssza a Lovasi-spotot, sőt lesz még egy Dj. Junior-spot is (ő a Rádió 1 egyik vezető dj-je, ha valaki nem tudná - én sem tudtam :)), a tizenéves generáció meggyőzésére; illetve egy interjú alelnökünkkel, Lénával, azt is igyekszem minél többször beszerkeszteni. Ezen túl a megyei lap is rendszeresen megjelenteti közleményeinket, nem beszélve az online médiumokról. Ma éjjel pedig kimegy a "civil spam", lehet, hogy Te is kapsz, nem is egyet, ha felbosszantalak vele, sorry :)
Közben persze egyéb ügyekkel is foglalkozni kell a szervezés és a napi munka mellett: délután egy fesztivál-megbeszélés: erősítjük a Wan2 és a Hegyalja pr- és egyéb kommunikációs munkáját, erre fogok majd terveket kidolgozni ez év végéig.

Szólj hozzá