2005. nov 04.

Ten

írta: korbelygyorgy
Ten

Ma este azt fogjuk ünnepelni, hogy tíz éve indult el a rádió Orosházán, s ebből nőtte ki magát a cégcsoport. Akkor még külsősként dolgozgattam be nekik, de ott voltam a kezdeteknél is - mára már igen kevesen vagyunk abból a csapatból, talán csak az ügyvezető igazgató, Békefi Pista és szerénységem. A jogviszony soha nem volt szoros, sokáig a külsős státusz jellemezte az együttműködést, most pedig az elegáns alvállalkozás a jó kifejezés - igaz, az újság megszűnése után, 2002-től jóval több feladattal.
Időközben elég komoly terjeszkedés indult, békéscsabai, gyulai frekvenciák, másik orosházi adó, majd jött Szeghalom, Szarvas, Mezőkovácsháza, mára a két rádió - a Rádió 1 Békés Megye, illetve a Rádió 47 - nyolc adót működtet.
Felmerült itt valakiben a kezdőcsapatból, hogy akár az alapítókat is meghívhatták volna erre a ma esti buliba, s ez akár Orosházán is történhetett volna Békéscsaba helyett, de ebben én nem foglalok állást: ha puccos bulit akar a menedzsment, akkor mindenképpen ez lett volna a helyes, de tudtommal ez egy szűkebb körű, inkább műhelyjellegű ünneplés lesz.


Szólj hozzá