2005. nov 22.

Blogter - KW Light

írta: korbelygyorgy
Blogter - KW Light

Nincs időm alaposabban elmélyedni az új szolgáltató, a Blogter rejtett titkaiban, mindenesetre az első kirándulás alapján megállapítható: átrendeződés várható a hazai blogszférában. Ennek több oka is van, az első, hogy a Freeblog komoly kihívóra akad, másrészt pedig nagyon sok új, minőségi blog jelent meg - haha, nem lesz ebből jövőre Golden Blog, de nem bánom, sosem volt stílusom a "vakok közt a félszemű a király" :)
Egyébként a "puding próbája az evés" (húha, ez most a Bölcs Mondások Estéje?) alapon kipróbáltam a Blogtert (Blogteret?), amely számos újdonságot tartalmaz, különösen a közösségi része erős, technikailag nem szárnyalja túl a Freeblogot, sőt van fejlesztenivaló bőven, úgy látom, folyik is ez a munka. Tesztként létrehoztam a Kisvárosi Webnapló Light oldalt, négy bejegyzést csináltam. Az audió simán ment, a képfelrakás csak a linkelős módszerrel sikerült, azaz magukat a képeket a saját szerveremre kellett feltennem. Ha most kezdenék el blogolni, lehet, hogy csábítónak találnám, de egyelőre semmi sem indokolja, hogy átköltözzek.
A lényeg a nagy közhely: minden felhasználó jól jár, mert egészséges verseny alakul ki, a Mr. A. nevével fémjelzett Freeblog (ahol vagyunk) méltó versenytársat kapott.

Szólj hozzá