Alföldi blog

Korbely György blogja

2005. sze 25.

Nagymamablog

írta: korbelygyorgy
Nagymamablog

Alighanem a legidősebb (nagyjából édesanyám korú) magyar nyelven publikáló bloggert találta meg Lejla , s a link alapján mostmár én is ajánlom mindenkinek a Kíváncsi vagy egy öregasszonyra? című viszonylag friss webnaplót. Részlet a fülszövegből: talán valaki kiváncsi egy régebbi generációra is,na nem tanitani akarok, csak elmondani olyasmit,ami volt, és ma már nincs,vagy teljesen másként fordul elő. Szeretek irni, és bár öreg vagyok,megfogott az, amit a blog-ról hallottam.Hát lássunk hozzá??!!
Tovább Szólj hozzá

2005. sze 25.

Blueser

írta: korbelygyorgy
Blueser

Láthatóan rákattantam erre az audió-izére, nem mintha nap mint nap nem ilyesmivel kéne foglalkoznom. Viszont abban is vannak néha értelmes dolgok, vagy legalábbis olyanok, amikkel örömmel foglalkozom, ezeknek pedig kár lenne az éterben megsemmisülniük. Azért írni is fogok a blogra idővel :)

A Blueser zenekarral még augusztusban csináltam hanganyagot, viszont két dolog is ad aktualitást arra, hogy ide feltegyem ezt az anyagot: egyrészt csütörtökön ők is felléptek a bringás felvonulás után, másrészt pedig Ulrich Öcsi, a basszgitáros a kezembe nyomott egy cédét, amelyet mindjárt begrebbelek és felrakok róla egy dalt.



Nincs flash lejátszód, vagy nincs engedélyezve.
Tovább Szólj hozzá

2005. sze 24.

Gonoszka álma

írta: korbelygyorgy
Gonoszka álma

"Pihentetésül" sajtószemlézek, azaz az orosházi autómentes napról gyűjtöm a visszhangokat. Erre mit ad nekem a Google saját blogom fórumában?

 © Gonoszka    2003. szept. 08. 10:14 | Válasz | #74
Szeptember 22-e autómentes nap, ezen részt vesz Békéscsaba, Gyula és Békés is. Orosháza vajon miért nem?

Gonoszka, remélem, tekertél csütörtökön :)

Tovább Szólj hozzá

2005. sze 23.

Péntek, 23

írta: korbelygyorgy
Péntek, 23

Nem sokat tudok az Autómentes Nap visszhangjáról, elefántcsonttornyomba zárkózva dolgozom itten az irodában, amit normális esetben már pénteken délben elhagyok... Egy - kapaszkodj! - rábaközi próbaműsort próbálok összeállítani felkérésre, kapuvári székhellyel indul ugyanis egy rádió, s annak a pályázati anyagához kellenek interjúk, hírek, riportok. Nem semmi feladat, főként, ha pénteken délben gyakorlatilag kihalnak a hivatalok, s akit mobilon sikerül elérnem, az sem érti, az egészet, percekig tart elmagyarázni, hogy ez egy rádióinterjú, telefonon, nem élőben, sőt el sem hangzik soha...
Kaptam ma egy felkérést október végére: Faludy Gyuri bácsival kéne beszélgetni az egyik kelet-magyarországi nagyvárosban megrendezendő fesztivál ...
Tovább Szólj hozzá

2005. sze 22.

Félreértések...

írta: korbelygyorgy
Félreértések...

A reggeli dugóért ne az OKÉ-t szidják azok, akik belefutottak, bennünket csak az estiért. Az önkormányzat által szervezett akcióról van szó, amit sokan összemostak a mienkkel. A félreértések elkerülése végett: 17-kor civil felvonulás az OKÉ szervezésében! A másik félreértés: nem kell beöltözni, szuperbringára pattanni, ez a felvonulás most a közlekedésről szól, nem a sportról! Fontos infó még: a lovas egyesület túrabuszára INGYENESEN fel lehet szállni.

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása