2006. máj 24.

Keskeny utak, széles(ebb) sávok

írta: korbelygyorgy
Keskeny utak, széles(ebb) sávok

Csak kapkodom a fejem: Szlovákiában magyarokat csuknak börtönbe abszurd indokokkal (pedig Kafka valamivel északabbra, Prágában élt), Horvátországban magyarok nyaralóit dózerolják (mondjuk ez jogilag nem tűnik neccesnek, bár a történet így is, úgy is balkánias), a román...Csak kapkodom a fejem: Szlovákiában magyarokat csuknak börtönbe abszurd indokokkal (pedig Kafka valamivel északabbra, Prágában élt), Horvátországban magyarok nyaralóit dózerolják (mondjuk ez jogilag nem tűnik neccesnek, bár a történet így is, úgy is balkánias), a román titkosszolgálat pedig úgy véli, bábolnai csirke terjeszti a madárinfluenzát keleti szomszédunknak... No comment.
Viszont léptem egy nagyot az információs társadalom felé: míg tekertem, este bekötötték az OrosNet kábelszolgáltatását, így végre itthonról is elérem  a  vállalati rendszert, amelynél egyébként ezek a web2-es csodarendszerek sokkal praktikusabbak, jobbak, de hát ez van, nem folytatom, nem akarok a mi multink első kirúgott bloggere lenni.
A biciklizés egyébként laza, könnyed körút volt, közel harminc kilométer dél felé Kerekes Janival és egy ismerősével, aki egyébként tótkomlósi és most vette elő újra az roszágúti bringáját.. Ha legalább heti két hétköznapon ezt meg tudnám tenni, nagyon elégedett lennék...

Szólj hozzá