2006. júl 06.

Sajtóközlemény...

írta: korbelygyorgy
Sajtóközlemény...

avagy (Tibi) Jani bácsi elintézi...

avagy Tibi Jani bácsi elintézi...


Korábban sorozatos lakossági panaszok, bejelentések érkeztek, mi szerint sérelmes a Dégáz Zrt. azon lépése, hogy megszüntette az orosházi ügyfélszolgálatát. Orosháza város polgármestere, Fetser János országgyűlési képviselő ezt követően sajtótájékoztatón, levélváltásban, majd a cég képviselőjével folytatott megbeszélésen tolmácsolta a lakosság elégedetlenségét. Hangsúlyozta: szükséges, hogy a telefonos, nyomógombos (szegedi) bejelentési lehetőség mellett, melytől igen sokan idegenkednek, tegyék lehetővé a közvetlen bejelentés lehetőségét is.
A tárgyaláson megállapodás született: a Dégáz Zrt. Orosházán visszaállítja az ügyfélszolgálatot a régi, megszokott helyen (Fürdő u. 1.), ahol minden héten csütörtökön 8-tól 15 óráig várják az ügyfeleket.
Fetser János polgármester elmondta: örül annak, hogy partnerre talált a Dégáz vezetőiben, hiszen az orosháziak és annak vonzáskörzetében élők számára így biztosítani lehet a megfelelő ügyintézés lehetőségét. A csütörtök egyébként is piaci nap Orosházán, ekkor különösen sokan szoktak a környező településekről érkezni vásárolni, így ezentúl a gázszolgáltatással kapcsolatban is személyesen tudnak ügyeket intézni.
Orosháza, 2006. július 6.
Füvesi Sándor

Szólj hozzá

oroshaza