2006. okt 03.

Zajlik az élet

írta: korbelygyorgy
Zajlik az élet

Hát zajlik az élet, bár pont az követhetetlen számomra, ami a legizgalmasabb: mi a helyzet a helyi közéletben. Egyetlen hírforrásom Németh Béla blogja, bár úgy tűnik, a konkrét napi munkával "nem akar untatni". Vantara Gyula mai első munkanapjáról riportot közölt a tv1 híradója, ő már a hivatalban tájékozódik.

Hát zajlik az élet, bár pont az követhetetlen számomra, ami a legizgalmasabb: mi a helyzet a helyi közéletben. Egyetlen hírforrásom Németh Béla blogja, bár úgy tűnik, a konkrét napi munkával "nem akar untatni". Vantara Gyula mai első munkanapjáról riportot közölt a tv1 híradója, ő már a hivatalban tájékozódik. Egyébként tervezem, hogy reggel felhívom és meghívom online interjúra, aztán sorban a többieket, különös tekintettel a fontosabb újakra, illetve a Nagy Megmaradókra. Remélem, lesz időm és technikai lehetőségem online tudósításokat csinálni az alakuló ülésekről.

Egyébként pedig vadul bújom a jogszabályokat, illetve mások moderálási alapelveit, ugyanis lebeg felettünk egy személyiség jogi per. Nem mennék bele a részletekre, de az egyik helyi hős forradalmárról van szó: valaki negatív tartalmú dolgot írt az egyik beol-cikk kommentjei közé, ami állítólag igaz, ám mégsem ildomos ilyesmit kiírni dokument nélkül. A lényeg az, hogy két napig fennmaradt a komment, merthogy egy viszonylag régi cikkhez írták és ez elkerülte a figyelmünket. De jogilag rendben vagyunk egyébként, nagy baj nem lehet, viszont figyelmeztetés volt ez, hogy szigorítsunk egy kicsit a moderálási rendünkön.

A helyi és az országos dolgokról délután megszületett egy átlagosnál nagyobb lélegzetű jegyzet, innen elérhető

Szólj hozzá

beol