Alföldi blog

Korbely György blogja

2006. nov 26.

Elhatárolódás

írta: korbelygyorgy
Elhatárolódás

Elhatárolódom a feleségemtől, mert most éppen az RTL-t nézi a nappaliban, egy olyan műsort, amelyet én nem szívlelek. Elhatárolódom továbbá azért, mert nem szereti a halat, a májat és a főzelékeket, holott ezek nagyon király kaják.

Nagyjából ennyi értelme van annak, hogy Baló György - a hazai közéletben egyébként talán egyedülálló módon - elhatárolódott Morvai Krisztina jogvédőtől , aki mellesleg a felesége és minden idők legkártékonyabb miniszterelnökének nevezte Gyurcsány Ferencet.

...
Tovább Szólj hozzá

elkurtuk balo

2006. nov 26.

Jobb lesz jövőre a tavaly

írta: korbelygyorgy
Jobb lesz jövőre a tavaly

Kitöltöttem a NetPanel legfrissebb kérdőívét, a téma a közélet volt. Ötös meg tízes skálákon kellett értékelni a várakozásaimat gazdasági és társadalmi témákban, hát eddig azt hittem, differenciáltabban gondolkodom, mint a nagy magyar átlag, de a jelek szerint nem, nagyjából azt várom, amit mindenki: jövőre rosszabb lesz, illetve ugyanazokban nem bízom: pártok, parlament, kormány, s akiben bízom: köztársasági elnök, bíróság, illetve közepesen a civil szférában.

...
Tovább Szólj hozzá

forum oroshaza netpanel

2006. nov 21.

Wifi

írta: korbelygyorgy
Wifi

Reggel a kocsi egyéb elfoglaltsága miatt busszal mentem dolgozni, így roamingolásra használtam a közösségi zötyögést, leteszteltem új wifi-kártyánkat a laptopon. Internetezni ugyan nem sikerült, viszont érdekes módon számos hotspotot fedeztem fel, nagyon kicsi jelerőséggel. Érdekes módon még Csorváson is vagy négy állomás jelentkezett be, igaz, nagyon kis jelerőséggel, Békéscsabán pedig valóságos kavalkád tűnt fel a monitoron. Tehát a mag el van vetve, talán termés is lesz belőle előbb-utóbb, sőt lehet már torkoskodni is, igaz, még zöld gyümölcsöt: a megyeházán működő wifi-kapcsolat működik, úgyhogy hamarosan széles sávon megy az online közvetítés.

...
Tovább Szólj hozzá

wifi

süti beállítások módosítása