Alföldi blog

Korbely György blogja

2006. dec 31.

Magyarorszáááág

írta: korbelygyorgy
Magyarorszáááág

Nem igazán szívesen megyek én bele abba, hogy a Szeretem Magyarországot klubnak van-e értelme vagy nincs. Annyi bizonyos, hogy többségében általam és remélem, nagyon sokak által kedvelt "jófejek" hoztak össze egy kvázi népfrontot, am felül akar emelkedni a pártpolitikán. Csakhogy az első nagyszabású akció egy kicsit balul sült el, szó szerint: mintha egy kicsit a fennálló felé kacsintanának a jófejek azzal a képeslapkampánnyal, aminek célja a társadalmi konszolidáció megerősítése. Nem beszélve az itt látható - szerintem giccses - videóról, ahol a magyar zenei krém -, számomra egyébként teljesen érdektelen előadókkal - sorakozik fel kiegészülve a showbiznisz által beszippantott Ruzsa Magdival és Csipával (Hooligans), a többiek mind ...

Tovább Szólj hozzá

elkurtuk szeretemmagyarorszagot

2006. dec 29.

Jelentés a dolgozószobából

írta: korbelygyorgy
Jelentés a dolgozószobából

Az ünnepekre érte el új otthonunk azt az elfogadható szintet, hogy másokat is beengedjünk, körbevezessünk és le merjük ültetni őket egy jó kis beszélgetésre. Ennek örömére van is jövés-menés, amit nem kell pejoratívan értelmezni, tényleg örülünk a vendégeknek, akik egymásnak adják a kilincset, miután sikerült megtalálniuk a Nefelejcs utcát - ez még az ős-orosháziak egy részének is gondot okoz.

...
Tovább Szólj hozzá

otthon csalad beol

2006. dec 27.

Bejglicsata

írta: korbelygyorgy
Bejglicsata

A Faludy-visszaemlékezést két részletben feltettem a Beolra. Eredetileg az Orosházi Antológia részére készült, ám annak megjelenése nem holnap lesz, most pedig a hírínségben jól jött ez az anyag.

Az ünnepi bejglicsatát pedig köszönjük, győzzük, kár, hogy ezek a nyomorult kereskedelmi tévék komplett idiótának néznek, például fogalmam sincs, miért űzik 2006 karácsonyán a ki tud több Hugh Grant-filmet bemutatni? versenyt. Mondjuk a Rocksuli a TV2-n kifejezetten élvezetes volt, igaz, itt nem a szívtipró H. G., hanem Jack Black játszotta a főszerepet.

Tovább Szólj hozzá

media faludy

süti beállítások módosítása