2008. feb 13.

Élet és....

írta: korbelygyorgy
Élet és....

Tök jó, hogy az önkormányzati lap felfedezte legnagyobb kihívóját, a blogoszférát, mégpedig a Földiek blog gyors karrierje kapcsán. Nekem is a kedvenceim, mi több, interjút is csináltam Nemóval és Imivel a Beolon - tartozunk is nekik ennyivel, merthogy elég sok témájukat turbóztuk fel, építettük be a mainstream médiába, learatva a dicsőséget olykor helyettük is.

Most viszont óvatosan kell fogalmaznom, nehogy úgy tűnjön, hogy savanyú a szőlő.

Szóval ha az Orosházi Élet hamarabb észreveszi a blogokat, akkor mondjuk arról is írhatott volna, hogy van itten egy olyan blog, ami 2005-ben harmadik lett a Golden Blog versenyen a hírblogok közt, 2006-ban a közélet kategóriagyőztes, ennek jogán 2007-ben részt vett a zsűri munkájában, majd a Helyi.Érték zsűrijében is (ezért egy kicsit az én saram is, hogy nem jutottak tovább a Földiek, de senkinek nem hiányzott, nekik sem, nekem sem és a HVG-nek sem, hogy bundát kiáltson a gonosz bloggertársadalom). És a Kisvárosi webnapló szintén partnere a HVG Online (így, nagybetűvel!) regionális rovatának meg még biztosan van egy-két dolog, ami most nem jut eszembe - de nem is fontos.

Egyébként tényleg nem hiányzott az OÉ nyújtotta nyilvánosság (végülis a megyei sajtóban hírértéke volt, illetve az AS Network lapjaiban is), már csak azért sem, mert két-három éve az olvasók zöme nem hogy a blog, de nagy valószínűséggel az internet kifejezések valódi tartalmával sem volt tisztában, így szegények fejében az maradt volna meg, hogy biztosan valami rosszat csináltam, ha ennyi csúnya idegen szó szerepel a velem kapcsolatos cikkben.

Szólj hozzá

blog foldiek oroshazi elet