2008. máj 18.

Bloggertalálkozó a Hegyalján

írta: korbelygyorgy
Bloggertalálkozó a Hegyalján

Azt hittem, egy bloggertalálkozót teljesen egyszerű összehozni, de mégsincs így, hiszen rengeteg kitűnő blog van és nehéz kiválasztani azt az ötöt, aki felfér a Zöld Sátor színpadára.

Így megfordítjuk a megszokott formulát: meghívásos helyett jelentkezéses lesz a bloggertalálkozó, azaz aki rá tud szánni egy napot - esetleg többet - a tokaji kiruccanásra július 10-e és 12-e között (konkrét időpont még nincs), illetve vállalja, hogy 30-40-50-100 fesztiválarc előtt beszéljen is róla, az jelentkezzen az én e-mail címemen, a subjectbe ezt írjátok: bloggertalálkozó. A szövegben a blog címe mellé kérjük feltüntetni a legszükségesebb alapinfókat: napi látogatottság, a blog jellege (egoblog, tematikus, közösségi stb.), mióta létezik stb.

A jelentkezéseket június 15-éig várjuk, a beérkezett jelentkezésekből a szervezők választják ki azt az öt bloggert, akik a színpadon mutathatják be blogjaikat - a nézőtéren természetesen szeretettel várunk mindenki mást, a Zöld Színpad hagyományaihoz híven a mikrofon előbb-utóbb úgyis lekerül oda is. A kiválasztás módja meglehetősen szubjektív lesz, elsősorban arra törekszünk majd ugyanis, hogy a magyar blogszféra sokszínűségét tudjuk bemutatni, már amennyire öt bloggal ez lehetséges....

A kiválasztottak természetesen gázsira, útiköltségtérítésre nem jogosultak, viszont VIP-belépővel vehetnek részt az adott napon a fesztivál minden programján.

Szólj hozzá

blog bloggertalálkozó hegyalja fesztival