2008. sze 04.

Tókörülbringán.uw.hu

írta: korbelygyorgy
Tókörülbringán.uw.hu

Sikeresnek bizonyult a mára tervezett bringatúra, kb. 25 kilométert tettünk meg szép nyugodtan és nem csak én élveztem, hanem az egész család: az egy dologra 5-10 percnél tovább nem figyelő Hédi Alíz és Erika is, akit néhány évvel ezelőtt sikerült elvadítanom a bringázástól egy közel száz kilométeres "mélyvízbe dobással", szabi alatt ennyi képzavar talán megbocsátható egy médiás betanított munkásnak.



Ami még fontos, egy kis reklám: van itt egy lelkes bringakölcsönző, úgy hívják hogy Teker Zoli. Arra nem tudtam rájönni, hogy tényleg ez a neve, vagy valami marketingfogás, mindenesetre nagyon kedves, szívélyes és segítőkész volt, s ami a legfontosabb, kitűnő Gepida bringákat tett a seggünk alá, melyekkel öröm volt a tekerés az enyhén dombos terepen - mindez mindössze egy ezresbe került fejenként. Szóval aki erre jár és nincs nála bringa, feltétlenül keresse fel, bővebb infó itt.

(Az útról készült térkép is, de nem tudom beágyazni: valami ok miatt egy korábbi Google Map jelenik meg, de gőzöm sincs, hogy mi lehet az oka. A link viszont jó, íme...)

 

Szólj hozzá

nyaralás bringa velencei tó