2008. sze 08.

A mi kis ámokfutásunk

írta: korbelygyorgy
A mi kis ámokfutásunk

Hogy ne csak a városházi horror szerepeljen itt helyi témaként, a kisváros első számú beszédtémájáról és annak online kommunikációs hatásairól lesz szó. Minden benne van, ami egy jó kis számlálópörgetéshez szükséges, mégsem kell szembe köpnöd magad, amiért engedtél Bulvár Bella csábításának.

Szóval egy S. G. nevű 32 éves jóarc Audijával (egyes számú hívószó)ittasan (2), jogosítvány nélkül (3) kocsikázott a városban ma délután, amikor meglátott egy rendőrautót, majd egy másikat. Mivel a zsaruk tudták jól, hogy emberünk nem rendelkezik jogsival, s emberünk is tudta, hogy a zsaruk tudják, ezért fogta magát és száguldozni kezdett (4), a yard pedig utána (5). Így ment ez kábé tíz kilométeren át, majd Nagyszénás határában az időközben defektet kapott autó a kukoricásban kötött ki (6).

Egy gyermeküléses biciklit is elsodort emberünk, további infók, képek itt

Természetesen rajta voltunk, hála helyi tudósítónk szemfülességének, aki fotókat is szerzett a helyszínekről, majd elindult a fórum. Röpke négy óra alatt eddig közel háromszáz komment gyűlt össze és érdekes módon, nem is nagyon kell moderálni, sőt érdekes módon már nem is kommentelnek, hanem csetelnek - elég vicces, mitagadás. Nem azt mondom, hogy kívánatos jövőkép, mindenesetre jó érzés, hogy ilyen formán is belakják a Beolt, még hogyha egy ilyen populáris téma kell hozzá. (pesze, kommentekkel egyébként sem állunk rosszul, sőt talán túl megengedőek is vagyunk, viszont ezek a hozzászólók valahogy friss vért hoztak most a lap életébe, nem azok a morcos gyurcsány-a-hibás-mindenért-ezért-takarodj típusú kommentelők, hanem tényleg jópofa fiatalok.

És hogy valami személyest is vigyek a dologba: jó, hogy nem értem rá ma délután bringázni és pont Nagyszénás felé menni. Amilyen peches állat vagyok, azzal a barommal biztos összefutok

Szólj hozzá

orosháza ámokfutó beol