2011. aug 19.

Bringás utószezon

írta: korbelygyorgy
Bringás utószezon


Kapóra jött, hogy hosszabbá vált a hétvége, tekintve, hogy igazodva a szerkesztőségi munkarendhez ma csak ügyelet van, az pedig most kivételesen mást érint. Mivel a ház körüli őrületek lezajlottak, illetve görnyedős gép előtti határidős munka sem vár, ezért végre két kerékre pattanhatok.

Kellemes kis utacska Csorvás és Kondoros között

Ma egy felvezető 42 kilométeres túrát tettem (mondjuk fejben többre számítottam, de néhány hónapos kihagyás után ez nem rossz), a holnapi tervek azért ambiciózusabbak, legalább a háromszorosát próbálom meg beiktatni. Útiterv még nincs, adok a spontaneitásnak nagy valószínűséggel. Annál is inkább szükség van egy komolyabb felkészülésre, mert szeptemberben ismét tervben van főként orosházi sporttársakkal egy Tisza-tavi túra, nagyjából a két évvel ezelőtti programpontokkal: tekerés Abádszalókig, másnap tó körbe, majd vasárnap hazatekerés Abádszalókról, ami összességében egy 350-es túra lesz valamelyik hétvégén.

Zene háromféle szólt a fülemben a sokszínűség jegyében: Freshfabrik a 2000-es évek elejéről, Lou Reed és John Cale a nyolcvanas évek végéről (Songs for Drella) és Kerekes Band, egészen pontosan 2011-ből

 


Nagyobb térképre váltás

Szólj hozzá

bringa