2011. nov 16.

Jót írni az Invitelről

írta: korbelygyorgy
Jót írni az Invitelről

Lassan másfél évtizede állok haragban a vonalas telefonszolgáltatókkal, vagyis ugyanazzal, csak éppen koncessziós szolgáltatónk időközben több átalakuláson esett át, a leglátványosabb az volt, amikor Hungarotelből Invitel lett.

Kezdődött azzal, hogy a netidőt sokkal drágábban mérte a modemes becsatlakozáskor, mint a Matáv (emlékszik még valaki a T-csoport lánykori nevére?), nem adott kedvezményeket, majd sok más mellett azzal keserítette meg a viharsarki netezők életét, hogy nem tette lehetővé a csupasz ADSL-t. "Engem nem érdekel a hírközlési hatóság, nekem a marketing osztály parancsol" - nem vicc, néhány éve még ezzel rázott le az ügyfélszolgálatos kisasszony. Aztán idővel mégiscsak lett csupasz ADSL-ünk, felesleges telefonvonal nélkül.

Most azonban jót fogok írni az Invitelről, mivel kétéves hűségemért töredékáron adtak egy tabletet (persze nem csak nekem, hanem minden előfizető igénybe veheti ezt az akciót). Igaz, Hauwei, de ne becsüljük le az Ideos S7-est, mert két hét használat után csupa jót mondhatunk róla mindketten és a profi tesztek is jót írnak, lásd a linkelt cikket.


 

Ez ugye egy dolog, akciók voltak és lesznek, ám kaptam egy másik jó ajánlatot is: nulla, azaz nulla forintért ismét van vonalas telefonunk, amivel 4, azaz négy forintért hívhatok bárkit vonalason belföldön, legyen az a szomszéd ház, vagy éppen egy soproni, nyíregyházi vagy budapesti vonalas szám. Mondjuk még senkit nem hívtam fel, de megtehetném, s ez az elégedett fogyasztóhoz vezető út fontos állomása. És tegyük hozzá, ami a legfontosabb pozitívum: ez egy tipikus huszadik századi cég nyitása a 21. századra.

Szólj hozzá

invitel hauwei tablet vonalas telefon