2012. nov 04.

Nem éppen tehetségkutató, de...

írta: korbelygyorgy
Nem éppen tehetségkutató, de...

Indítunk egy új projektet a Beolon, persze nagyon sokakat ismerünk és séróból tudnánk írni egy csomó bemutatót, de azért számítunk a zenész szakik közreműködésére is:

Kedves zenész, DJ barátaink, ismerőseink!

Heti rendszerességgel indul Békés megyei zenei alkotóműhelyeket bemutató sorozatunk Viharsarok hangja címmel. Ehhez kérjük a közreműködéseteket, jelentkezéseteket.

A helyi vagy helyi kötődésű zenekarok esetében műfaji megkötöttség nincs, lehet pop,rock, blues, funky, elektro, disco, alternatív, punk, hip-hop stb. a képviselt irányzat, fontos feltétel azonban, hogy saját alkotásokkal rendelkezzen az adott formáció, előadó.

Amit kérünk a beol@beol.hu címre (tárgy: Viharsarok hangja): a zenekar rövid története, tagok, eddig fontos állomások, rövid és hosszú távú tervek az elkövetkező időszakra. Ha van olyan multimédiás anyag a neten (videó, audió), amit szívesen bemutatnátok a nagyérdeműnek, annak a linkjét, embed kódját is nagy tisztelettel várjuk.

DJ-k esetében azokat szeretnénk bemutatni, akik a hagyományos diszkózáson túl önálló alkotásokkal írták, írják be magukat a partikultúra nagykönyvébe.

Szólj hozzá

tehetségkutató beol.hu