2013. feb 11.

Ez az ára az ingyenbulinak

írta: korbelygyorgy
Ez az ára az ingyenbulinak

Tavaly megrendezték ugyebár a LikeFest nevű többnapos falunapot Pusztaottlakán, ahová nem kellett belépőt fizetni, névért, címért, egyéb személyes adatokért viszont ingyenesen nézhették a jónépek Dr. Albant, a Neotont és persze élvezhették a Nóta tévé színpad minden egyes fellépőjének műsorát.

Nem volt kétséges már akkor sem, hogy a címek a Kubatov-listát gazdagítják, ám a gyulai Békemenetet megelőző Simonka-hírlevél egyértelművé is tette, hogy mire ment ki a játék. Nem lájk.

Kedves Dél-Békésben élő Földijeim!

Köszönöm a sok visszajelzést, amit első hírlevelem után kaptam. Örülök, hogy sokakban sikerült felidézni a Likefest nyári élményeit, a kedves emlékeket, a pusztaottlakai szórakozás kellemes hangulatát. Természetesen azt a sok kérdést is szeretném megköszönni, amit képviselői munkámmal kapcsolatban kaptam tőletek, Önöktől. Ezekre igyekszem folyamatosan választ adni akár a hírlevelemben, a honlapomon és a médiában.

Szeretném felhívni minden fesztiválozó figyelmét arra, hogy a likefestoon.com, Dél-Békés egyetlen online-magazinja januárban elkezdte közzétenni a Likefesten készült fotókat. Már eddig is több száz kép jelent meg a magazin galériájában, s a hónap végéig még több ezer fog felkerülni ide. Érdemes megnézni: http://likefestoon.com/galeriak/likefest-galeria/

 

Egy meghívást szeretnék közvetíteni felétek: Gyulán is lesz Békemenet! Gyertek Gyulára!

Megtudtuk, hogy a szocialisták utcai felvonulással szeretnék megzavarni a Fidesz frakció Gyulára kihelyezett ülését. Ne hagyjuk, hogy zavart keltsenek! Aki egyetért a Békemenetek szellemiségével és küldetésével, az jöjjön el kedden Gyulára, mert most ott van szükség ránk! Tavaly október 23-án látványosan megmutattuk a Bajnai Gordon mögé felsorakozó baloldalnak, hogy mi, akik rendületlenül hiszünk a szeretet és az összefogás erejében, megállíthatatlanok vagyunk. Most ismét

meg kell mutatnunk, hogy ez az erő sehol nem csökkent, jelen van mindenütt, az ország minden falujában és városában.

Most ismét szükség van ránk. Elsősorban azokra számítunk, akik Gyulán és környékén laknak, de örülünk mindenkinek, aki velünk tart. Védjük meg a polgári demokráciát! Védjük meg  agyarországot! Minden derék polgárhoz szólunk, aki a térségben lakik: Most kedden, február 5-én délután négy órától este hatig békés demonstrációt tartunk. Ezúttal Gyula utcáin vonul a Békemenet.

Szólj hozzá

simonka békemenet likefest