2017. nov 28.

Hanó, Kovács, Dankó, Simonka: egy híján ugyanazokat indítja a Fidesz Békésben, akiket négy éve

írta: korbelygyorgy
Hanó, Kovács, Dankó, Simonka: egy híján ugyanazokat indítja a Fidesz Békésben, akiket négy éve

 

És országosan sem nagyon tér el a névsor a 2014-estől, állítja a 168 Óra. A hetilap online változata ma közölt egy összeállítást értesülései alapján, e szerint a négy békési körzetben csak Békéscsabán várható változás, Hanó Miklós indul Vantara Gyula helyett.

 

11

Békés

01

Békéscsaba

Hanó Miklós

De Herczeg Tamás, Erdős Norbert, Vantara Gyula is szóba jött

12

Békés

02

Békés

Dankó Béla

13

Békés

03

Gyula

Dr. Kovács József Dezső

14

Békés

04

Orosháza

Simonka György

 

A legnagyobb meglepetés természetesen az orosházi körzet, ahol sokan gondolták, hogy azért Simonkát mégsem merik elindítani a sajtóban és a korrupcióellenes szervezetek által folyamatosan napirenden tartott ügyek miatt. Ám ezek az ügyek nem jutottak el a vádemelési szakig, így Viktorék 19-re próbálnak lapot húzni.

Tehetik, mert az egyik legfeudálisabb térség pont Dél-Békés, melynek életébe ezer szállal tapad bele druszám, a pusztaottlakai Don Giorgio, egyedül talán Orosháza urbánusabb szavazói utasíthatják el (Orosháza egyébként nem Dél-Békés, ezt csak az elmúlt években próbálják sugallni), illetve olyan felvilágosultabb szigetek, mint Medgyesegyháza vagy Mezőhegyes. Nagy kérdés, hogy az ellenzék milyen alternatívával készül, ha megint egy ősszocialista csodafegyvert vetnek be, akkor tényleg felesleges foglalkozni az egésszel, így a Fidesznek legfeljebb attól kell tartania, hogy a minden áron kormányt váltani akaró kollektív bölcsesség átszavaz a Jobbikra.

Sajttáj négy éve, forrás: Hír6

 

Szólj hozzá

fidesz orosháza simonka györgy választás2018