2003. sze 25.

írta: korbelygyorgy

Találtam egy jópofa blogdefiníciót Natt blogján, pontosabban a Blogszemléről jutottam ide. Ritkán idézek, de ezt most érdemes. Ja igen, a dizájnsablon ugyanaz, mint az enyém :-)

nos, úgy tapasztaltam a sikeres blogok néhány alapvető követelménynek felelnek meg ;-)

1. az a jó, ha a blog szerzője szenved, vagy szenveleg, de mindenképp legyen nagyon frusztrált.  ajánlott a szerelmi élet kitárgyalása, az biztosan vonzza az intim részletekre kíváncsi közönséget.

2. az a jó, ha a blog szerzője néha ír az élet fontos dolgairól. lehetőleg minél közhelyesebben, esetleg komoly filozófiai mélységnek álcázva a sekélyességet.

3. az a jó, ha a blog szerzője vagány, tehát mer olyan dolgokat mondani az oldalán, amit senki az égvilágon nem ért, csak azt hiszi, hogy érti, de közben nem is. mert a világot mindnyájan másnak konstruáljuk, és senki nem érzékeli egyformának a blogondolatokat sem.

4. az a jó, ha a blog szerzője kemény, meri szidni az embereket, lehetőleg néven nevezve őket, vagy adva nekik egy könnyen beazonosítható becenevet. nem árt, ha néha fikáz más blogokat. 

kac-kac-kukac..... vajon mennyire látnak minket szánalmasnak, és mennyire vagyunk azok. mi vagyunk a normálisak, vagy ők?

 

Szólj hozzá