2004. jan 17.

írta: korbelygyorgy

Nyílt levél Korbély Györgynek:

 Szia KáGyé!

Most nézem a statszektoron, milyen szépen jössz fel. Erről jut eszembe: szerintem ne szerénykedj, és ha véletlenül kiírnák azt a főszerkesztői pályázatot... szóval ne tartsd vissza magad. Amit Te a blogod (és fórumaid) révén egyfajta Orosházi Második Nyilvánosság gyanánt teszel, az előtt le a kalappal - és ennél jobb ajánlólevél nem is kell.

Baráti (kollegiális?) üdvözlettel: lejla_baba

Drága fővárosi kolleginám és bloggertársam, Lejla,

rendkívül aranyos, amit írtál, igazán bearanyozta ezt a hétvégi borongós-esős depressziómat, de

- a hirtelen jött látogattsághegyek nem elsősorban szerény személyemnek köszönhetők, hanem annak, hogy a tisztelt publikum várja a további leleplezőnek szánt iratokat Orosházi Élet-ügyben, így ezerrel kattingatnak ide. A másik ok, hogy a Google keresőrendszer valami okból kitüntet a figyelmével, így nagyon sok aktuális kifejezés kapcsán idetalálnak mindenféle szörfözők (csak a "hálapénz" különböző variációi révén januárban vagy 70 plusz találat érkezett, de kiemelt helyen szerepel még: Geszti, Gregor, Gryllus, Böhm Aranka, Tilos stb.) Tehát a jelenlegi kilencedik helyem átmenetinek tekinthető, nem mondom persze, hogy nem legyezgeti a hiúságomat: dupláját kapom naponta egy ún. Békés megyei portálnak :-)
 
- Ami a főszerkesztést illeti - éppen az általad említett és megtisztelően második nyilvánosságnak titulált blog és fórum miatt - gondolod, hogy létezik olyan képviselő-testület akár balról, akár jobbról, mely egy  ilyen "kellemetlen" figurát megszavazna? Meg aztán ne hárítsuk másra: naponta példányszámokkal, hirdetésekkel, mások stilisztikai és helyesírási hibáival, kisebb-nagyobb érdekcsoportok elvárásaival foglalkozni - ezt meghagyom másnak, legalábbis jelen tudásom szerint. (Ez az utolsó mondatrész a kiskapu volt, hátha megbolondulnék és valaki szembesítene 2004. januári önmagammal :-))
Szólj hozzá