2004. ápr 15.

írta: korbelygyorgy

Ma reggel az angol társalgási jómodor szerint köszönök be: végre szép időnk van. Ez talán hangulatjavítónak bizonyul, mert bajaim tornyosulnak, ráadásul ezek egy része inkább csak egy szupertitkos kapcsos füzetbe valók. Dolgozni azért kell, sokat is: holnap ismét Aradra megyek, ezúttal egy eurorégiós médiakonferenciára, nem mintha jelen állapotomban pont ezt igényelném, de nem tudtam nemet mondani a megyei közgyűlés szóvivője felkérésének, így szerénységem képviseli a Békés megyei rádiósokat. Végülis jó csapat utazik: Bod Tamás, az említett szóvivő, mellesleg volt munkatársam, Pocsaji Richárd újságíró a Békés Megyei Hírlaptól, mellesleg volt munkatársam, Szarvas Zoltán PR-tanácsadó és a megyei közgyűlési elnök, Varga Zoltán. Szóval egész nap nem leszek, emiatt pedig előre kellene dolgoznom, hogy legyen mit hallgatnia a t. vételkörzetnek a zenén kívül. Délután pedig Csillag István haknizik errefelé, tegnap tudtam meg, fel kellene készülöm tehát vele egy interjúra. (hahhh, a konzervatív médiabarom miket csinál :-)

Meghallgattam este a félórás UP-Halák vitát, amibe bekapcsolódott még két rádiós, Farkas Erika a stúdióban és Zentai Péter telefonon Berlinből, ez utóbbi inkább Halák mellett érvelt (érdekes megközelítésből, de inkább nagyképűség jellemezte hozzászólásait), a műsorvezetőnő pedig az Index mellett állt, bár szerintem inkább csak azért, mert a szociknak kellemetlen az ügy, érzésem szerint a hölgy, akinek dolgait egyébként nem ismerem nem lett volna ennyire sajtószabadság-párti, ha mondjuk egy szupertitkos Kövér-beszédet szivárogtatott volna ki az Index.

MÚOSZ-vonalon tudtommal nagy a felháborodás, Tamás (aki tagja a választmánynak és az elnökség póttagja) a beszélgetés után néhány perccel felhívott és elkérte UP emilcímét.

Hohóó, kutyás vonal: tegnap találkoztunk egy só-bors, ugyancsak törpe kannal, hát gyönyörű jószág! A két kutya nem lelkesedett egymás iránt annyira, mint gondoltam, de hát az emberek sem mindig a hasonszőrűvel érzik a legjobban magukat, sőt ha a bolsevik párt fejlődéstörténetét nézzük,  ők leginkább egymást gyűlölték és adott esetben irtották is. Kár, hogy nem volt nálam fényképező, feldobnám legalább ezt a néhány napja elég borongós és szürke oldalt.
Szólj hozzá